pehrafano 13.10.2022 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Hej ludzie, niedawno zbudowaliśmy nasz dom w północno-zachodniej Pensylwanii i chcę dokończyć naszą piwnicę jako mój zimowy projekt. Nie wiem, jak ocieplić ściany. Ściany są pustakowe, a pomiędzy komórki wtryskiwana jest pianka natryskowa. Piwnica ma również ogrzewanie podłogowe i żwir biegnący od podstawy fundamentu aż do poziomu gruntu, około 3 stóp od domu. Krótko mówiąc – piwnica jest sucha i ciepła. Mając to na uwadze, czy myślisz, że mógłbym ujść na sucho z płytą ze sztywnej pianki (R4, R5) przy blokach i stamtąd budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 16.10.2022 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2022 to zdanie jest dla mnie mało zrozumiałe: czy myślisz, że mógłbym ujść na sucho z płytą ze sztywnej pianki (R4, R5) przy blokach i stamtąd budować?. I generalnie obawiam się, że taki opis bez jakiegoś rysunku, zdjęcia, dokładniejszych szczegółów np. o rodzaju gruntuitp to za mało, żeby rzetelnie odpowiedzieć. W dodatku macie w USA pewnie zupełnie inny asortyment chemii budowlanej niż w Polsce. Dobrym sposobem może się okazać telefon do lokalnego doradcy technicznego jednego ze znanych duzych producentów chemii budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 16.10.2022 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Przecież to był spam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pehrafano 31.10.2022 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Hej ludzie, niedawno zbudowaliśmy nasz dom w północno-zachodniej Pensylwanii i chcę dokończyć naszą piwnicę jako mój zimowy projekt. Nie wiem, jak ocieplić ściany. https://9apps.ooo/ Ściany są pustakowe, a pomiędzy komórki wtryskiwana jest pianka natryskowa. Piwnica ma również ogrzewanie podłogowe i żwir biegnący od podstawy fundamentu aż do poziomu gruntu, około 3 stóp od domu. Krótko mówiąc – piwnica jest sucha i ciepła. Mając to na uwadze, czy myślisz, że mógłbym ujść na sucho z płytą ze sztywnej pianki (R4, R5) przy blokach i stamtąd budować? I got this,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 15.12.2022 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 wrzuć zdjecie projektu . Zobaczymy jak wygląda sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts