kbEHKDTpf7TXlxAISVdS 26.10.2022 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Hej, W czasie remontu polecono mi wykonawcę na ogrzewanie podłogowe elektryczne w łazience. Ponoć nowoczesne i fajne. Folie / maty grzewcze. Zobaczyłem jednak, że to wygląda mi na drut oporowy przyklejony taśmą klejącą. Ale ja się nie znam i dlatego pytam: - czy to standardowy sposób ogrzewania podłogi? - ile taka instalacja powinna rynkowo kosztować mniej więcej? Dzięki, R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 26.10.2022 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2022 To nie jest folia - to jest mata grzewcza.Typowa do stosowania warstwie kleju pod płytkami.W wylewkę montuje się zazwyczaj kable (bez tej siatki). Cena rynkowa zależy od lokalnego rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekklops 26.09.2023 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Musi to być dobry fachowiec obiecując folie grzewczą kładzie maty grzewcze. Folia jest dużo tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts