GawronCalus 26.10.2022 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2022 (edytowane) Witam, Czy ktos moze orientuje sie,gdzie moge sie zaopatrzyc w najlepsze stojaki tektorowe oraz polki? Mam na oku juz jedna firme,ale chce poznac tez innych sugestie. Zalezy mi na porzadnym wykonaniu,trwale, Edytowane 30 Października 2022 przez GawronCalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.10.2022 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2022 tylko czekam na link aby zbanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.10.2022 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Witam, Czy ktos moze orientuje sie,gdzie moge sie zaopatrzyc w najlepsze stojaki tektorowe oraz pokli? Mam na oku juz jedna firme,ale chce poznac tez innych sugestie. Zalezy mi na porzadnym wykonaniu,trwale, Co to są "porzadnie wykonane stojaki tektorowe" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GawronCalus 30.10.2022 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Porzadnie wykonane sa to takie,ktore nie rozwala sie w krotkim czasie. Ktos moze cos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.10.2022 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Kup od firmy która masz na myśli. Na FM chyba nikt nie interesuje się takimi stojakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts