Piotr_ba 31.10.2022 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Czesc - Mam nastepujaca sytuacje Zamontowany klik klak w umywalce nablatowej Klik klak zamontowany jak na filmie - Czyli skrecamy go na umywalce i przyklejamy do blatu. Klik klak caly zgnil - chcialem go wymianic, jednak pozostaje czesc (kolnierz) miedzy umywalka a blatem. Umywalka przyklejona do blatu wiec nie mam jak wyjac tego kolnierza. Co zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 08.11.2022 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Czesc - Mam nastepujaca sytuacje Zamontowany klik klak w umywalce nablatowej Klik klak zamontowany jak na filmie - Czyli skrecamy go na umywalce i przyklejamy do blatu. Klik klak caly zgnil - chcialem go wymianic, jednak pozostaje czesc (kolnierz) miedzy umywalka a blatem. Umywalka przyklejona do blatu wiec nie mam jak wyjac tego kolnierza. Co zrobic ? [ATTACH=CONFIG]461935[/ATTACH] Wchodzisz pod blat, okręcasz lub odcinasz stary, czyścisz otwór, montujesz nowy. Z czego był odpływ skoro zgnił?? Przecież to PVC... Czy czegoś nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts