Alano16 01.11.2022 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Witam jestem nowy na tej stronie więc mogłem napisać post nie w tym dziale za co przepraszam.W moim pokoju trzeba wykuć bruzdy na kable w trzech miejscach i teraz pytanie czym to wyciąć i czym zalepić bo w moim pokoju nie będzie gipsów a był taki zamysł dlatego nową instalacje poprowadzili mi na ścianach i teraz mam masakrę, najgorzej te bruzdy będzie wyciąć przy suficie bo kable są puszczone pod sufit aż i abym nie zniszczył sufitu bo kilka cm do sufitu muszę wyryć bruzdy aby przewody nie wystawały. Kolejna sprawa to stara podłoga która "tańczy" stara drewniana podłoga na którą w latach 70 nabito płyty laminowane i pomalowano je, teraz jest lipa i trzeba to zrywać i nie mam pojęcia jak się za to zabrać panele układać umiem, ale czy wysokość podłogi będzie się zgadzać z tą co jest teraz.Kolejna sprawa to sufit jest zrobiony z GK i niewykończony z braku funduszy nie jest otynkowany i nie pomalowany wpadłem na pomysł przyklejenia "Kasetonów" styropianowych i pytanko na co je przykleić. Oczywiście wszystko chcę zrobić jak najtańszym kosztem pokój ma 7metrów na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.11.2022 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 a z czego masz ściany i sufit?Ja puściłam przewody wewnątrz bloczków terriva na suficie, jak zmieniałam położenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.11.2022 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 Możesz zrobić styl loftowy i puścić kable wierzchem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 02.11.2022 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 Moja siostra ma bardzo podobnie urządzone mieszkanie jak na zdjęciach. Na żywo to wygląda jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nianieczka 07.11.2022 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 od posprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alano16 07.11.2022 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Ściany twarde "orginalne" a sufit podwieszane gipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.11.2022 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 no to w podwieszanym suficie możesz poprowadzić kable wycinając jedynie małą dziurkę. nie wiem co to ściany twarde oryginalne. Chodzi o wielką płytę z betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts