czarny2008 03.11.2022 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Witam mam problem jak w temacie. Muszę niestety przerobić jedna ściankę a dokładnie ja postawić na anhydrycie w której jest podlogowka. Jaki klej byście polecili żeby ten pustak trzymał się na anhydrycie. Oczywiście zagruntowana jest posadzka a na tej ściance nie będzie żadnych ciężkich elementów. Czy wystarczy np klej do płytek wysokoelastyczny czy może przykleić go na klej typu mamut czy coś w tym stylu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 03.11.2022 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Pustak na anhydrycie to kiepskie rozwiązanie. Może GK na kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarny2008 03.11.2022 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Nawet jak będzie dobrze zagruntowany anhydryt ... myślałem o gk jednak góra nie mam za bardzo jak złapać stelaża musiałbym rozbierać gk dlatego pomyślałem np o klejeniu pustaka na mamuta lub klej do plytek elastyczny bo powiedzmy postawił bym ta ściankę z pustaka 10 żeby wmiare pyla powierzchnia klejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 03.11.2022 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Jeśli masz na myśli gazobeton, to klej do płytek powinien być najlepszy, np. H40 albo CM 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarny2008 05.11.2022 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Super dzięki wam odpowiedź za jakiś czas dam najwyżej znac co zrobiłem i jak to się trzyma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 05.11.2022 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 W zasadzie nie powinno się kleić na siłę do podłoża bo przeważnie daję się jakąś papę ,folię i na tym stawia a ciężar zrobi swoje chyba że to tylko jedna samodzielnie postawiona ścianka ale jak w kształcie l-ki to nie trzeba tego mocować do podłoża samo będzie stać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarny2008 16.11.2022 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 Tak będzie to ścianka w kształcie l-ki jednak ona będzie na wysokość może 4 pustakow ... pomyślę jeszcze zobaczę jak to będzie i dam znać jak to wyglad dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts