Jacquelinexd 07.11.2022 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 (edytowane) Hej.Od 2 tygodni mieszkam w Bielsku Bialej i jestem na etapie szukania dobrego prywatnego zlobka dla mojej corki,dlatego moje pytanie brzmi:gdzie oddajecie swoje pociechy?Do jakiego zlobka w miescie?W necie znalazlam zlobek [dla spamerów],ale nie wiem,nie chcialabym tez co chwile zmieniac zlobka jakby cos bylo nie tak.Moze ktos mi podpowiedziec polecic cos?Albo w druga strone-ktorego zlobka unikac?to mi tez pomoze. Edytowane 8 Listopada 2022 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.11.2022 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 i po to zalogowałaś się na forum budowlanym? Żeby pytać o żłobek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.11.2022 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Bo to jest reklama Bociankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts