polexit 11.11.2022 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 Mam spore nierówności na chudym betonie. Miałem już zaczynać kłaść styropian i podłogówkę, ale zastanawiam się nad wylewką samopoziomującą, żeby mi wyrównała poziom. Zastanawiam się ile od wylania musze czekać z położeniem folli hydroizolacyjnej styropianu,itd? Tak zebym tam pozniej nie mial jakiejs wilgoci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 11.11.2022 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 Wilgoć jakaś będzie. Jeśli chcesz obniżyć do np. 5 %, to musisz odczekać kilka miesięcy, z latem. Coś jednak myślę, że masz inny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polexit 11.11.2022 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2022 Zastanawiam sie jakiego materialu uzyc by moc robic kolejne warstwy jak najszybciej? Perlit, keramzyt, piasek, styrobeton, pianobeton? Nierownosci sa od do 4 cm.Chce wyrownac chudziak i krotko po tym klasc folie i styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 12.11.2022 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2022 a nie jest tak, że wilgoć może wyjść dołem (podsypką), więc nie jest tak, że zostanie uwięziona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polexit 12.11.2022 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2022 Wlasnie sie nad tym zastanawiam. Na ile to rozsadne podejscie - wylac jakas wylewke, klasc na to folie i zalozyc ze wilgoc wyjdzie dolem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 12.11.2022 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2022 U mnie było tak, że w listopadzie lałem beton na 0 i od razu szło murowanie. Styropian i folia pojawiła się dopiero we wrześniu nast. roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts