maksym200 13.11.2022 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) Mam jak w tytule piec dwufunkcyjny Immergas Victrix 24kW do którego obecnie mam podłączony sterownik dedykowany CAR V2.Kłopot w tym, że ma jakąś wadę i rozłącza się czasami, gaśnie wszystko na wyświetlaczu, choć pracuje dalej, ale nie widzę temeperatury.Chciałbym zastosować coś nowego, a może nowoczesnego z aplikacją na telefon. Na allegro widzę dostępne np firmy Schild, Acurel ale patrzę na schemat podłączenia i wymaga on zasilania 230v. Obecny sterownik CAR, który mieści się w korytarzu na piętrze podłączony jest z piecem 2-żyłowym przewodemCzy mogę kupić taki alternatywny sterownik, który będzie obsługiwał mój piec i mimo wszystko będzie możliwe podłączenie? Mam 100 ogrzewania podłogowego Edytowane 13 Listopada 2022 przez maksym200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 13.11.2022 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 Teoretycznie każdy obsługujący protokół OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts