Kaizen 20.11.2022 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 nie mam filmiku z dzialan wylewkarzy i nie wiem jak to robili, ale nie zrownywalbym tego wyczynu do podciagania sie za wlosy, bo sam nawet nie tylko podnosilem siatke, ale i przesuwalem ja "stojac na niej". Wystarczylo pare kawalkow styropianu wlozyc w oczka siatki i na nich stanac. Magia Panie:-) Magia, jak włożyłeś styropian między oczka siatki po wysypaniu na nią wylewki. Magia też jak przesunąłeś, chociaż stałeś na kawałkach styropianu włożonych w otwory. Przecież te kawałki blokują możliwość przesunięcia. U mnie wylewkarze też twierdzili, że tak zrobią - poddali się jak przyszło co do czego. Skoro nie wiesz, jak to zrobili to skąd pewność, że zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/271121-tynki-czy-wylewka-co-pierwsze/page/2/#findComment-8033993 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts