TSparrow 21.11.2022 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Cześć! Tak sie zastanawiam, czy gdzieś mogę znaleźć cenę materiałów budowlanych z historią cen np. na 2 lata wstecz miesiąc w miesiąć aż do teraz? Lub kwartalnie? np. Wienerberger Pustak Porotherm 25 P+W - chciałbym wiedzieć ile kosztował w styczniu 2022 żeby porównać ceny z listopadem 2023 Jest mi to niezmiernie teraz potrzebne. Może ktoś prowadzi jakies excelowe tabelki... albo coś Za każdą pomoc, radę gdzie może mogę zapytać, poszukać będę bardzo wdzięczny i stawiam piwo!! Na internetach szuka i szukam i nic nie mogę znaleźć Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.11.2022 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 ceneo ma historię cen:https://www.ceneo.pl/60169428 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TSparrow 21.11.2022 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Tak, o tym wiem. Jednak tam historia sięga tylko 6 miesięcy w tył A mi zależy żeby sprawdzić jeszcze starsze ceny. Tak czy siak dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts