Karol2505 02.12.2022 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Witam posiadam taka pompę obiegowa i chciałem się dowiedzieć jak ją ustawić , mam ogrzewanie podłogowe w całym domu, a mianowicie dół i poddasze użytkowe. Na dole pomieszczenie ma 2.60m wysokości. Więc chciałem się dowiedzieć czy pompę obiegowa ustawić na jaki poziom, jak hydraulik mi podłączył wszystko obecnie mam ustawione na pozycję 1 czy to wystarczy. Imbir jest 3 biegi Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Karol2505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol2505 03.12.2022 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 Konkretnie chodzi jak wyregulować na rotometrach mam. Przepływ gdzieś 1.5la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
humidorek 03.12.2022 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 Przepływ na każdej pętli ustaw jednakowy (jak najmniej ograniczając zaworkami) i następnie ustaw prędkość pompy obiegowej, by rotametry pokazały ok 1l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts