Kammcioo 13.12.2022 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 (edytowane) W każdym browarze są identyczne, czy coś się zmienia w zależności od marki/gatunku?Udało mi się zdobyć dość szczegółowe informacje o temperaturze, pojemności... no, na [sPAM] zamieścili sporo danych "technicznych". I ciekawi mnie, czy tak samo wygląda to we wszystkich browarach - przynajmniej na pewnych etapach - czy może to tylko przykłady, do których nie należy przywiązywać szczególnej wagi??? Edytowane 13 Grudnia 2022 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/271489-parametry-produkcji-piwa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2022 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 W każdym browarze są identyczne, czy coś się zmienia w zależności od marki/gatunku? Udało mi się zdobyć dość szczegółowe informacje o temperaturze, pojemności... no, na [sPAM] zamieścili sporo danych "technicznych". I ciekawi mnie, czy tak samo wygląda to we wszystkich browarach - przynajmniej na pewnych etapach - czy może to tylko przykłady, do których nie należy przywiązywać szczególnej wagi??? na pewno uzyskasz sporo odpowiedzi na forum piwnym a nie budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/271489-parametry-produkcji-piwa/#findComment-8038226 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.