Kammcioo 13.12.2022 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 (edytowane) W każdym browarze są identyczne, czy coś się zmienia w zależności od marki/gatunku?Udało mi się zdobyć dość szczegółowe informacje o temperaturze, pojemności... no, na [sPAM] zamieścili sporo danych "technicznych". I ciekawi mnie, czy tak samo wygląda to we wszystkich browarach - przynajmniej na pewnych etapach - czy może to tylko przykłady, do których nie należy przywiązywać szczególnej wagi??? Edytowane 13 Grudnia 2022 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2022 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 W każdym browarze są identyczne, czy coś się zmienia w zależności od marki/gatunku? Udało mi się zdobyć dość szczegółowe informacje o temperaturze, pojemności... no, na [sPAM] zamieścili sporo danych "technicznych". I ciekawi mnie, czy tak samo wygląda to we wszystkich browarach - przynajmniej na pewnych etapach - czy może to tylko przykłady, do których nie należy przywiązywać szczególnej wagi??? na pewno uzyskasz sporo odpowiedzi na forum piwnym a nie budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.