Patatay 17.12.2022 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Witam, jak zmusić wykonawcę do poprawienia instalacji i zlikwidowania pętli indukcyjnej? Zapłacone jest zgodnie z umową, uwagi odnośnie pętli wysłane. Wykonawca nie reaguje na uwagi. Twierdzi, że pętla nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 18.12.2022 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Wydajesz się być desperatem oczekującym pomocy. który (wiem że nie można zaczynać zdania od "który" ale chcę). CHŁOPIE dowody się liczą a nie Twoje wymysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patatay 18.12.2022 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Możesz napisać o co ci chodzi? Jaki desperat jakie dowody? Pisałeś pod wpływem czy masz jakieś wewnętrzne problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 18.12.2022 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Słowo przeciw słowy ty swoje wykonawca swoje. Jakie masz dowody na istnienie pętli indukcyjnej - domysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
humidorek 18.12.2022 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Mi wykonawca powiedział, że to bez znaczenia (oczywiście dla swej wygody mógł ściemniać), ale na moja prośbę poprowadził jednak przewód wzdłuż zasilania, by tej hipotetycznej pętli uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patatay 18.12.2022 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Słowo przeciw słowy ty swoje wykonawca swoje. Jakie masz dowody na istnienie pętli indukcyjnej - domysły? Stosowanie ogranicznika przepięć po stronie DC i zalecenia tego producenta dotyczące prowadzenia kabli razem ze sobą aby unikać pętli. U mnie da dachu wykonana jest pętla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts