KotNaDachu 02.01.2023 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Zgadzam się, okno kuchenne na południe może być koszmarem. Chociaż nie wiem czy moją żonę by to pokonało. W poprzednie wakacje, w tygodniu największych upałów, zdecydowała się robić soki. Przez kilka dni mieliśmy saune. Czego się nie robi dla pociech. Heh, podziwiam wytrwałość. Kiedyś też tak miałam, a potem mi przeszło. Komfort zaczyna brać górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 05.01.2023 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Heh, podziwiam wytrwałość. Kiedyś też tak miałam, a potem mi przeszło. Komfort zaczyna brać górę zastanówcie się nad tzw. brudną (tymczasową) kuchnią. Na zewnątrz dajesz stary stół, płytę gazową + butlę i można działać. Po akcji składacie do schowka i volia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotNaDachu 05.01.2023 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 zastanówcie się nad tzw. brudną (tymczasową) kuchnią. Na zewnątrz dajesz stary stół, płytę gazową + butlę i można działać. Po akcji składacie do schowka i volia! A w życiu! W kuchni mam wszystko pod reka, w tym zlew, zmywarkę, zapasowe ścierki, ręczniki papierowe i cały ten potrzebny majdan. No i piekarnik do pasteryzacji. Teraz jeszcze będzie klima, więc przyjemny chłodek vs 30 stopni na zewnątrz to nawet nie ma się nad czym zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts