lion 09.03.2023 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Najczęściej podają 2-3 tyg z uwagą, że w pierwszych dniach "uczenia się" może być zwiększony pobór energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artar 10.03.2023 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Tylko że ten zwiększony pobór, w przypadku stałej temperatury ustawionej na sterowniku, a nie jak teraz z harmonogramu był przez 1, max 2 dni, później już sie normowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek.. 11.11.2024 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:01 (edytowane) Wiem, wiem temat Stary ale czas by go odgrzać........Temat którego szukają chyba wszyscy użytkownicy PC Mitsubishi ecodan itp.... to też w moim przypadku wybór PC padł na tą PC, Mitsubishi ecodan płyta główna FTC 6. Żeby się nie rozpisywać, więc krótko, użytkuje ją już 2 latka ogólnie jestem zadowolony, ale po raz drugi już bym jej nie kupił, ma trzy sposoby grzania ( git) stosowałem krzywą i teraz tylko stały przepływ, czyli stała zadana temp.. wyjściowa na instalację .. No ta autoadaptacja,hm..... ( Żebym jeszcze dostał w komplecie ten ster z odbiornikiem ) trochę dziwne to działa bo nie toż że się uczy jakieś 14 dni i sprężarka dostaje w dup....to po zaniku prądu nauka rozpoczyna się od początku, fakt trochę nauka trwa nieco krócej, ogólnie chyba sprawdza się Ok . No właśnie temat się wam urwał, bo coś mowa była o podtrzymaniu tej pamięci...a szkoda, bo być może z waszą pomocą (wiedzą) można by było coś poprawić po inżynierach ( paprakach) .... Edytowane Poniedziałek o 16:52 przez Tomek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts