Karol2505 03.01.2023 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Witam, chciałem się dowiedzieć coś o tym wyłączniki nadproądowym o oznaczeniu E 16a. Posiadam taki założony w domu u rodziców, wyłącznik założył elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.01.2023 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Witam, chciałem się dowiedzieć coś o tym wyłączniki nadproądowym o oznaczeniu E 16a. Posiadam taki założony w domu u rodziców, wyłącznik założył elektryk Zdjęcie. Nie wiem czy dobrze napisałeś literki, nie wiem czy coś jeszcze jest dodatkowo, bo prócz takich wyłączników powiedzmy - zwykłych może być i selektywny itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 03.01.2023 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Witam, chciałem się dowiedzieć coś o tym wyłączniki nadproądowym o oznaczeniu E 16a. Posiadam taki założony w domu u rodziców, wyłącznik założył elektryk Wyłącznik nadprądowy selektywny 16 amper. Ciekawe co jest przed nim. Stosuje się by zachować selektywność zabezpieczeń i przy zwarciu nie biegać do skrzynki licznikowej, oczywiście jak dobrze dobrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol2505 03.01.2023 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Wyłącznik nadprądowy selektywny 16 amper. Ciekawe co jest przed nim. Stosuje się by zachować selektywność zabezpieczeń i przy zwarciu nie biegać do skrzynki licznikowej, oczywiście jak dobrze dobrane. W skrzynce jest umieszczony c25 (tak zwana eska ) zaplombowana przez zakład energetyczny PGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts