onalswina 14.01.2023 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Mam pytanie, zastanawiałem się, czy ktoś tutaj może mieć jakiś wgląd. Mój brat interesuje się boksem i chce zainstalować ciężką torbę w piwnicy domu naszej mamy. Czy przykręcenie ciężkiego worka do betonowego fundamentu i częste używanie stwarza ryzyko uszkodzenia samego fundamentu? Takie jak poniżej. I czy byłby jakiś sposób na zmniejszenie prawdopodobieństwa wyrządzenia szkód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.01.2023 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Mam pytanie, zastanawiałem się, czy ktoś tutaj może mieć jakiś wgląd. Mój brat interesuje się boksem i chce zainstalować ciężką torbę w piwnicy domu naszej mamy. Czy przykręcenie ciężkiego worka do betonowego fundamentu i częste używanie stwarza ryzyko uszkodzenia samego fundamentu? Takie jak poniżej. I czy byłby jakiś sposób na zmniejszenie prawdopodobieństwa wyrządzenia szkód? Też jestem ciekaw jak się rozwinie dyskusja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onalswina 20.01.2023 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 (edytowane) Mam pytanie, zastanawiałem się, czy ktoś tutaj może mieć jakiś wgląd. Mój brat interesuje się boksem i chce zainstalować ciężką torbę w piwnicy domu naszej mamy. Czy przykręcenie ciężkiego worka do betonowego fundamentu i częste używanie stwarza ryzyko uszkodzenia samego fundamentu? Takie jak poniżej. I czy byłby jakiś sposób na zmniejszenie prawdopodobieństwa wyrządzenia szkód? I got this,.. Edytowane 20 Stycznia 2023 przez finlandia spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.01.2023 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 I got this,.. No i po co wrzucać spam do cytatu... będzie ban ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaire 24.01.2023 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Jak chcesz worek do fundamentu mocowac ? Na wieszaku.?? Poprostu zawies go na chemi i tyle co moze sie stac od parudziesieciu kilo? Nic...wiesza sie nieraz duzo ciezsze rzeczy na fundamentach. A jak sie obawiasz zawies na stropie i po problemie Na nim to i "tone" powiesisz bez wiekszego problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekhanani 12.04.2023 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) Cześć; Przejdę do sedna. Za kilka lat chcę wybudować własny dom. Szukam tego minimalistycznego klimatu, jak najbardziej samowystarczalnego (słońce, wiatr, woda itp.) dodanie podłogi na zewnątrz). Gdybym miał podać wymiary, powiedzmy 30'x40'x15' na poziomie gruntu i 10' w głąb ziemi. Szukam więcej pomysłów niż jednej konkretnej odpowiedzi. Jestem dość naiwny, ponieważ mam 26 lat i nigdy wcześniej tego nie robiłem lol VidMate . Gdzie byłoby dobre miejsce do zbudowania tego w Ameryce Północnej, gdybym był dobry, aby wykopać studnię i potencjalnie mieć gówniany internet i przejść na emeryturę Ile BARDZO kosztownego materiału na stadion kosztowałoby wykopanie dziury, aby mieć małą piwnicę, a następnie wylanie betonowej podłogi i uformowanie betonowych ścian (idk, 9 cali grubości, i jestem w porządku z wypełniaczem) - zignoruj dach Czy masz jakieś rekomendacje, gdzie mogę szukać? Proces budowy domu wydaje się bardzo szeroki przy niewielkich zasobach Wielkie dzięki! Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez lekhanani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 12.04.2023 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Cześć; Przejdę do sedna. Za kilka lat chcę wybudować własny dom. Szukam tego minimalistycznego klimatu, jak najbardziej samowystarczalnego (słońce, wiatr, woda itp.)i! Normalnie jakiś POETA :D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts