babel007 16.01.2023 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Dzień dobry, Mam w domu możliwość podłączenia kominka, na tą chwile zrezygnowałem z tej opcji, natomiast pozostał mi otwór wentylacyjny, jak na zdjęciu. Z otworu dość mocno wieje, chciałbym to w miare możliwości zaślepić, tak aby nie dostawało się do domu chłodne powietrze z zewnątrz. Prosiłbym o sugestie, jak to można zrobić, tak aby miało to ręce i nogi z punktu widzenia kominiarskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.01.2023 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Z punktu widzenia kominiarskiego to komin powinien zaciągać powietrze, a nie dmuchać nim.Masz wentylację grawitacyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 17.01.2023 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Dzień dobry, Mam w domu możliwość podłączenia kominka, na tą chwile zrezygnowałem z tej opcji, natomiast pozostał mi otwór wentylacyjny, jak na zdjęciu. Z otworu dość mocno wieje, chciałbym to w miare możliwości zaślepić, tak aby nie dostawało się do domu chłodne powietrze z zewnątrz. Prosiłbym o sugestie, jak to można zrobić, tak aby miało to ręce i nogi z punktu widzenia kominiarskiego. [ATTACH=CONFIG]463293[/ATTACH] Kratka z żaluzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts