kobong 22.01.2023 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Dzień dobry. Będę wdzięczny za sugestie jaki syfon dobrać do zlewu Blanco Tipo 9e. Zlew jest jednokomorowy ale ma ociekacz z odpływem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 08.11.2023 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 Czy to jest prawidłowo podłączony syfon?[ATTACH=CONFIG]466907[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 08.11.2023 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 Tam są dwa syfony w jednym, więc jest super gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 08.11.2023 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 Tam są dwa syfony w jednym, więc jest super gites. Sam to robiłem i też mi się wydaje, że powinno być ok. A jednak z niewiadomego mi miejsca (powodu) delikatnie zalatuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 08.11.2023 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 Masz tam chemii pod dostatkiem, popsikaj to capić przestanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 09.11.2023 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 Masz tam chemii pod dostatkiem, popsikaj to capić przestanie. Chodzi o to ze zalatuje jakby z oczyszczalni to właśnie w kuchni. Nigdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 09.11.2023 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 Uparty jesteś...sprawdź szczelność wejścia w ścianę rury karbowanej. Na zdjęciu mało widać jak to wygląda.I też w miejscu teleskopu, tam gdzie górna częśc syfonu ma regulację długości.A tak po prawdzie, weź to wszytko wyp..l i zamontuj normalny odpływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 09.11.2023 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 Też o tym myślałem:) Najpierw wymienię ten długi wąż na zwykłą rurkę z redukcją, żeby połączenia były jak należy. Niby ta karbowana wchodzi ma taki specjalny króciec pasujący w kielich fi50mm ale trudno to nazwać połączeniem systemowym. To zlewozmywak i syfon ikeowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts