Waleria 22.01.2023 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Również do drugiej mojej działki rolnej jest MPZP. I patrząc na kolorową mapkę na mojej działce nic się nie zmieniło w porównaniu z mapką czarno-białą dołączoną do zgłoszenia do wpisu w Dzienniku Urzędowym,ale na sąsiedniej już tak. Na korzyść właścicielki tej działki. Na granicy pewności uważam,że w urzędzie ktoś śmiało posłużył się myszką komputerową. Urzędniczki w Gminie twierdzą,ze wszystko jest bez zmian,tylko pokolorowali. Gdzie mogę sprawdzić pokazując obie mapki plus oczywiście treść opisową z tego planu. Jaki urząd kontroluje tego typu dokumenty w Gminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.01.2023 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Przysługuje pani skarga do Samorzadowego Kolegium Odwoławczego w formie papierowej lub elektronicznej z podpisem zaufanym. Szczegóły, nawet wzory pism są w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts