HankMoody 24.01.2023 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Witajcie Szukam opinii oraz opisu doświadczeń użytkowników rekuperatorów marki PRODMAX ale bezskutecznie. W ogóle praktycznie nie można takich informacji znaleźć. Czy może jest tutaj jakiś szczęśliwy (lub nieszczęśliwy ) posiadacz rekuperatora tej marki? Bardzo byłyby przydatne jakieś doświadczenia / opinie. Mam zaproponowaną wersję AIR EXPERT 600 V EPP CLASSIC. Niestety tutaj wymiennik nie jest entalpiczny a taki bym wolał. Macie pomysł na ew. jakąś alternatywę w normalnej cenie poza polską marką na "T"? Chciałbym z odzyskiem wilgoci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczar 25.01.2023 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 O tej wydajności alternatywa dla marki na T, to marka na W - czyli Wanas. Będąc na tym forum dość długo, widzę, że to co jest tanie ostatecznie jest drogie. NIe wiem co to za marka - może jest nawet spoko, ale niestety ciężko jest zrobić wysokiej jakośi produkt w niskiej cenie. Marki wschodzące próbują, ale zawsze mają jakieś choroby wieku dziecięcego, a jak już produkt staje się dojrzały, to cena zaczyna rosnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_John 25.01.2023 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Rekuperator poskładany jest markowych komponentów.Natomiast automatyka to produkt firmy zewnętrznej.Ja zalecam omijać z daleka takie kombinacje.Wystarczy, że firmy zerwą współpracę i zostajesz bez wsparcia. Swoją drogą analogicznych komponentów i automatyki używa O3OZONE.Funkcjonalność ta sama - kwestia estetyki i ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HankMoody 30.01.2023 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Bardzo dziękuję Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts