CityMatic 30.01.2023 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Mam pytanie - było dużo wcześniej , a i obecnie kilka wątków o nieprawidłowych wskazaniach, rozliczeniach itp może ktoś coś wie jak rozpoznać nowy od starego ? Czy w PGE są podobne problemy bo nie ukrywam, że mam taki licznik. Może ktoś wie jakie były nr tych wadliwych jakie serie? Przydałaby się taka informacja na przyszłość może i teraźniejszość gdy przychodzą rozliczenia za półrocze 2022 Było tych liczników tak dużo, że aż strach - nie każdy ma pomiar zużycia, nie każdy dysponuje też czasem by chodzić i spisywać licznik - nawet raz w miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.02.2023 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Jest trochę czytania na elektroda.pl , lecz nie drążyłem tematu https://www.elektroda.pl/rtvforum/find.php?q=wadliwe+liczniki+pr%B1du Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts