Jeremies 02.02.2023 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Mam pytanie w kwestii wykończenia pokoju gościnnego. Zostało mi kilka płytek podłogowych (podłogę mam z gresu panelopodobnego) i zastanawiam się, czy można je wykorzystać jako parapet wewnętrzny? Czy nie będzie to "nieco" dziwnie wyglądało? Ma ktoś może takie rozwiązanie lub gdzieś widział i ma na ten temat opinię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.02.2023 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 ja mam parapet w łazience z gresu drewnopodobnego, ale okno miało szerokość płytki wiec nie ma łączeń. W sumie parapet jest z dwóch płytek ciętych pod kątem 45 stopni (druga płyta stanowi lico parapetu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremies 03.02.2023 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Parapet zawsze mogę zrobić a jak nie będzie (wizualnie) pasował to najwyżej się go skuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts