Isisxda 09.02.2023 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Dzień dobry, jestem w trakcie planowania pozycjonowania swojej strony naszej budowlanej firmy i nie wiem, mam dylemat - czy wybór agencji z miasta ma znaczenie? mam agencje z mojego miasta Lublin ale tez z Wrocławia, który mówią że robią to także na Lublin. Czy lepiej wybrać Wrocław, czy może jednak Lublin. Czy ktoś z Was miał już do czynienia z pozycjonowaniem w obu tych miastach i mógłby porównać je ze sobą? Znalazłam już kilka artykułów, ale chętnie usłyszę jeszcze inne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.02.2023 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 za link poleci ban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 11.02.2023 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 mam agencje z mojego miasta Lublin ale tez z Wrocławia, który mówią że robią to także na Lublin Wow, to musza być prawdziwi magicy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 12.02.2023 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 Pewnie wątek to typowa reklama będzie,ale z mojego doświadczenia powiem,że lokalizacja nie ma znaczenia. Kiedyś korzystałem z usług pozycjonerów z Wielkiej Brytanii,niby firma top 1 (w/g nich) a nie potrafili podciągnąć strony. Obecnie mam gościa z jakiejś ciężkiej wioski gdzie pks jeździ tylko od wiosny do jesieni i gość robi mega robotę. Z przyjemnością płace mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts