Uzzo 13.02.2023 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Witam Mam na oku taki domek narzędziowyhttps://www.hechtpolska.pl/pl/p/DOMEK-OGRODOWY-HECHT-4X6-PLUS/9897?gclid=CjwKCAiA3KefBhByEiwAi2LDHGPcRfgFQxrFe4g1yf9pDf9ivu8QJXBHzqi3dmwqIEIZkyu2_3s18xoCURQQAvD_BwE Muszę zrobić pod to fundament. Teraz pytanie jaki? Nie mam tam prądu żeby podłączyć betoniarkę a ręcznie to nie wiem czy takiej ilości da radę. Dostęp grusZki nierealny. Pytania Jaka powinna być wysokość fundamentu? Mi wyszlo że przy 10 cm 0.5 M3 betonu. A jak może być niższy to pewnie mniej będzie i może wtedy taka ilość ręcznie pomieszać? Czy zrobić fundament czy może drewniane na Legarach albo kostka brukowa? Nie mam pojęcia co w takiej szopie wystarczy a nie chciałbym żeby mi odfrunela. Chciałbym zrobić dobrze ale też nie przesadzić formę nad treścią. Kostkę mam gdzieś leżeć i można by wykorzystać ale czy to moze być pod taką szopę. Albo macie lepsze rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 13.02.2023 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Wylej zwykłą płytę podłogową na gruncie o wysokości 10-15cm. Jeśli masz możliwość to zazbrój siatką. To w zupełności wystarczy a poza tym będziesz miał podłogę i po trzecie będziesz miał możliwość szybkiego mocowania budynku do płyty za pomocą kotew itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
munjyana 06.07.2024 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2024 Więc wurde mein Schuppen vor 25 Jahren gebaut und ist in Ordnung. Da Sie sich jedoch wie ich im Süden befinden, lassen Sie den Boden gegen Termiten behandeln und verwenden Sie drei feste Betonblöcke über jedem Fundament. Bauen Sie eine kleine Rampe aus behandeltem Holz auf Betonfundamenten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts