Srubek98gmail.com 21.02.2023 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 Witam posiadam nowy kaloryfer, w pokoju, wcześniej był żeliwny, a teraz mam panelowy. I mam taki problem ...Kaloryfer odpowietrzony, wymieniona głowica termostatu przy wlocie ciepłej wody a kaloryfer praktycznie nie grzeje przy ustawieniu na 5, a na samym dole jest zimny . Pomocy z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 21.02.2023 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 Witam posiadam nowy kaloryfer, w pokoju, wcześniej był żeliwny, a teraz mam panelowy. I mam taki problem ...Kaloryfer odpowietrzony, wymieniona głowica termostatu przy wlocie ciepłej wody a kaloryfer praktycznie nie grzeje przy ustawieniu na 5, a na samym dole jest zimny . Pomocy z góry dzięki https://www.expondo.pl/inspiracje/jak-odpowietrzyc-grzejnik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Srubek98gmail.com 21.02.2023 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 Odkręciłem zawór odpowietrzający i polała się woda bez wycieku powietrza na początku i co robić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 21.02.2023 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2023 Może pozostała zaślepka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 22.02.2023 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Woda nie głupia, popłynie tam gdzie ma lżej. O zrównoważeniu przepływów przez grzejniki słyszałeś? Poczytaj o kryzowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.02.2023 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Może do tego instalacja nie ma pompy c.o. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.02.2023 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Jakiej średnicy było przyłącze do żeliwnego, a jakiej średnicy jest obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts