Hemsworth 11.03.2023 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Witam.Chce kupić spodnie robocze ale wybór jest tak duży,że nie wiem jakie wybrać. Do tej pory używałem leciwych już snickersów. Być może macie sprawdzony model i pomożecie doradzić. Na co dzień zajmuję się generalnymi remontami, układaniem parkietów. Sporo czasu spędzam na kolanach także muszą mieć wkładki na nakolanniki i być elastyczne.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pdothash 11.03.2023 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Ja kupiłem dawno temu spodnie robocze w Tesco, chyba firmy Site, ogólnie jestem zadowolony, natomiast te wkładki do ochrony kolan to nieporozumienie, po ich włożeniu mocno zmienia się "geometria" spodni, nogawki robią się obcisłe, zbyt krótkie i ogólnie niewygodne, nie jestem w stanie tego stosować i koniec końców używam zewnętrznych nakolanników. Warto sprawdzić przed zakupem czy nie ma tego problemu w danym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts