Żelka 19.09.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 A zresztą jak zamieszkałam jakoś nie mam chęci nic pisac w dzienniku- to chyba norma Mam dokładnie tak samo !!!! Od czasu do czasu tylko wpadam, by poczytać co się dzieje u innych. Ja tez tak chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A zresztą jak zamieszkałam jakoś nie mam chęci nic pisac w dzienniku- to chyba norma Mam dokładnie tak samo !!!! Od czasu do czasu tylko wpadam, by poczytać co się dzieje u innych. Ja tez tak chce! Zeljka na wszytko jest czas i pora a u ciebie pewnie tez ten czas coraz bliżej jest Dzięki za życzenia zdrowia dla syna Powoli sie przyzwyczaił do gipsu i radzi sobie całkiem dobrze z wyjątkiem pisania Tylko sie martwi jak na weselu będzie ze złamaną reką 30 września mamy wesele mego brata a gips mają zdjąć 4 pażdziernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 20.09.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Powoli sie przyzwyczaił do gipsu i radzi sobie całkiem dobrze z wyjątkiem pisania No to chyba nie jest dziwne... Tylko sie martwi jak na weselu będzie ze złamaną reką 30 września mamy wesele mego brata a gips mają zdjąć 4 pażdziernika Powiedz mu, że będzie największym twardzielem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.09.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A co ten gips tak bardzo przeszkadza w tańczeniu? Na pewno żadna dziewczyna mu nie odmówi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A co ten gips tak bardzo przeszkadza w tańczeniu? Na pewno żadna dziewczyna mu nie odmówi.. No nie wiem lepiej chyba jak chłopak obejmuje dziewczyne ręka a nie twardym gipsem Wiem coś o tym bo pewnej nocy dostłam w głowę z prawgo łokciowego przez sen Co do twardziela to masz rację , wydaje mu sie że gips dodaje chyba męskości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Hej Andrzejko WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ.... dla Julki Gratuluje balustrady i ta cena Powodzenia w ocieplaniu domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/387194.pnghttp://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/387198.pnghttp://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/387199.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Andrzejko 100 LAT ZDROWKA DLA JULCI !!!!!Gratulacyjki balustrady - proszę o zdjątka i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 24.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 http://images2.fotosik.pl/85/320c87e53960606c.gif wszystkiego najlepszego dla Julki! (a ile wiosenek młoda dama ma?) pokażesz swoją balustradkę? (ja na razie cieszę się z samych schodów i dalej "motam" z ustawieniem w łazience ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dzięki za życzenia dla Julki Skończyła 4 lata i wydaje sie jej że jest już przecież taka duża Co do fotek to będa oczywiście Obecnie aparat zepsuty Ocieplanie sie rozpoczęło i jak narazie to i chyba w miarę idzie Pomaga jeszcze mój brat żeby było szybciej Już pierwszy rząd na bocznej scianie leży a podobno najgorzej to zacząć Za godzinę wyjeżdzam znowu na 3 dniowe szkolenie I nie wiem czy się cieszyć czy smucić Smutno bo zostawiam ważną robotę bez mego nadzoru No i zawsze bardzo tęsknię do dzieci A wesoło bo to trochę relaksu, piekna jesienna pogoda, osrodek wypoczynkowy A i szkolenie zapowiada sie ciekawe bardzo Ale co tam takie rozważania, chcę czy nie chcę muszę Pozdrówka Ave same schody to duża radość a potem jak się dorobi bakustradę to jeszcze większa choć muszę przyznać że moim zdaniem balustrada u nas trochę zburzyła fajną przestrzeń wysokiej i przestronnej klatki schodowej Jakoś inaczej teraz to wygląda A co do ustawień to motaj tak by znależć optymal;ne dla siebie ustawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ja tez dolaczam do zyczen dla Julci.Wszystkiego najlepszego. A Tobie zycze milego trzydniowego odpoczynku... w tym czasie domek ociepla, co? Po powrocie nie poznasz go juz...,w nowej szacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.09.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Wszystkiego najlepszego dla Juliki!! Jak tam pierwszoroczniacy... Cena za balustradę wydaje się atrakcyjna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 25.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Andrzejko, i ja w końcu wkrótce zacznę naprawde budować Pozdrowienia znad Białki! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Andrzejak Ty tu pisz pisz Mi się pisać chce tylko nie mam o czym narazie Ale z czasem to nie wyrabiam, odkąd się zaczął rok szkolny doba mi się starsznie skróciła Czekam na fotki, życzę udanego szkolenia i udanego ocieplania Duzo zdrówka dla synka i samych radosnych dni dla Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.10.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Andrzejko najpiękniejsze jest to że jesteście u Siebie Łuczki prezentują się SUPER(nawet nieobrobione).Balustrada dużo dodaje uroku i domek powoli osłania swoje ciepłe oblicze.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.10.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ale miałaś ślicznego dalmatyńczyka Cudny. Ja mieszkam już dwa lata a nadal nie mam wszystkiego skończonego. Andrzejko trzeba się cieszyć tym co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Bardzo ładny dalamatyńczyk .... był Najwaniezniejsze ze dobrze sie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Andrzejko, wiem też już "coś" na temat łuków . To fakt, jest z nimi duuużo zachodu ... . Ale domek prezentuje się superowo. Balustrada wyszła ładnie i niedrogo . Teraz dzieci będą bezpieczniejsze Fajnie masz, że już mieszkasz .... Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 11.10.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cześć dawno Cię nie było, a ja dopiero dziś zauważyłam wpis w dzienniku! Gratulacje Maryska coraz piękniejsza My zaraz bierzemy się za zadaszanie i przez zimę odpoczywamy. p.s. pytanie od mojego męża: ile wełny zużyliście na poddasze i jaką grubość pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.10.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 najpiękniejsze jest to że jesteście u Siebie Kasiu tak to jest najpiękniejsze a reszta to już szczegóły Ostatnio coraz częściej mówię do męża- rób jak chcesz, ja już mam to co chciałam Mieszkam a mieszkam już dwa lata a nadal nie mam wszystkiego skończonego. Andrzejko trzeba się cieszyć tym co się ma Magi skoro ty tam mówisz po dwóch latach to tak jest Bardzo ładny dalamatyńczyk Masz rację Aga całkiem hajny był A teraz to z Maryśki zrobiła sie szara myszka wiem też już "coś" na temat łuków . To fakt, jest z nimi duuużo zachodu ... Adrianko jak chce sie mieć jakiś fikuśny akcent to tak jest My zaraz bierzemy się za zadaszanie i przez zimę odpoczywamy. p.s. pytanie od mojego męża: ile wełny zużyliście na poddasze i jaką grubość To tak jak u nas zimą Maryśka dojżewała A na wiosnę znowu do boju Ave Ilość wełny podaję z faktury: 50mm- 7 opak. po 18,6 2 w opakowaniu 100mm -12 opak. po 9,30m2w opakowaniu. Pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts