Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga dzięki za magicvzne kciukasy :wink:

Ave cudny, cudny, cudny :p :p :p

Tylko gdzie takiego szukać :roll: :roll:

U mojej mamy jest kotek Henio podobny ale ma mniej tego karmelu na sobie 8)

Choć też jest fajny 8) :wink:

U nas mąż zaczyna podejżewac że nasz kot jest kotką :roll: :roll: :roll:

Robin kciuki trzymam za twój dom cały czas 8)

jak Ci się sprawdza piec? jesteś zadowolona z ekspoloatacji?

Jak narazie to bardzo jestem zadowolona ale trzeba pamiętać ze zima wciąż przed nami 8) :-? :-? :roll:

Gdybym miała drugi raz kupowac tu z tego co widziałam na pewno byłaby to ta sama firma 8)

Piec jest naprawdę solidny i sprawdza sie dobrze 8)

Pozdrówka

Cudnie tam masz!!!!Ocieplony domek nabrał wyrazu i stał się DOMEM CAŁĄ GĘBĄ!!!! :D :D KOTECZEK -cudo!!!!!!Kotki bardzo, ale to bardzo są potrzebne w naszych domach!!! Są w stanie ocalić nasz drogocenny styropian przed zagładą przez gryzonie!!!!Mało kosztują są czyściutkie i bardzo porzyteczne!!!

Cudnie tam masz!!!!Ocieplony domek nabrał wyrazu i stał się DOMEM CAŁĄ GĘBĄ!!!! :D :D KOTECZEK -cudo!!!!!!Kotki bardzo, ale to bardzo są potrzebne w naszych domach!!! Są w stanie ocalić nasz drogocenny styropian przed zagładą przez gryzonie!!!!Mało kosztują są czyściutkie i bardzo porzyteczne!!!

:lol: :lol: :lol:

Andrzejka podziękujesz jak będzie po :)

Kciuki oczywiście zaciskam :)

No to dziękuję Aga 8) 8)

Pomogły 8)

Dzięki 8)

Mało kosztują są czyściutkie i bardzo porzyteczne!!!

I bardzo milutkie 8)

Jak idzie szpachlowanie?

Jak na razie to dwa razy zaszpachlowane łaczenia a zostało jeszcze przecieranie a to juz straszecznie sie kurzy więc chyba musimy pomyśleć o drzwiach :roll: :roll:

A dziś maz zobaczył że folia na strychu strasznie sie poci :roll: :roll: :-? :-?

Scieka po niej :-? :-?

Jak na razie nie wiemy czemu ale napewno coś jest nie tak :-? :-? :-? :-? :roll: :roll:

Cześć :D dawno chyba Cię tu nie było?

co do koloru elewacji - u nas będzie coś z żółtym - ale odcieni jest.... :o jest... w czym wybierać! To kolejny ból głowy :) - i oby tylko takie "bóle" nas czekały :D

my niedługo zamykamy interes budowlany - na zimę zabijamy deseczkami, posprzatamy (nawet nie zostało duzo smieci)- tylko jeszcze pan od hydrauliki zrobi piony - i nie wiemy jak zrobiś z wentylacją kanalizacji :-?

a jak tam kotek? mój syn zazdraszcza Wam ! teraz podoba mu się każdy kolor :lol:

pozdrawiam

Kasiu dylematy są hajne ale męczą, szczególnie takie duże :wink:

Ave już chyba zaczynam żałowac że chciałam mieć dom inny w kolorze :-?

Mąż wziął klinkierowy grunt a na elewacji wyszła pomarańczka i to jaka :roll: :roll: :-? :-?

Szok :-?

Dobrze, ze to zupełnie nie widoczna od ulicy sciana :-?

Już myśle co by tu zrobić by tą pomarańczkę połączyć z żółtym lub piaskowym żeby ją trochę żłamać w ostrości barwy :roll:

Jutro mam czas na zaplanowanie tego :roll:

A kotek cóż jak narazie to ok. Był u weterynarza, został odrobaczony i odpchlony.

Rośnie, uwielbia spać na kanapie co to podobno stoi na żyle wodnej :roll:

Zmienilismy mu imię z Filusia na Felka :roll:

Ave zima to trudny czas dla budujacych :-?

Mnie np taki zastój męczył i czas ten wydawał sie zmarnowany :roll: :-?

A kotek to moim zdaniem super zwierzaczek do domku :p

już chyba zaczynam żałowac że chciałam mieć dom inny w kolorze :-?

Mąż wziął klinkierowy grunt a na elewacji wyszła pomarańczka i to jaka :roll: :roll: :-? :-?

Szok :-?

Dobrze, ze to zupełnie nie widoczna od ulicy sciana :-?

Już myśle co by tu zrobić by tą pomarańczkę połączyć z żółtym lub piaskowym żeby ją trochę żłamać w ostrości barwy :roll:

niekoniecznie musisz żałować - tylko, pomarańczki widziałam z brązowym dachem - a Twój jest - chyba dobrze pamiętam - czerwony - tak jak nasz - ale wybróbuj barwy na niewidocznej ścianie (na paski... maryska jest chyba za niska ) co do barw - koleżanka wybierała, wybierała.... efekt okazał sie trochę inny od zamierzonego - domek jest baaardzo widoczny z daleka - a miała być brzoskwinka :lol:

zdjęcia z pewnością nie oddadzą właściwych kolorów - ale gdy tylko będziesz mogła - to wklej

pozdrówka