ave 20.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 kotek cudny - nasz syn ma obiecane, że gdy tylko zamieszkamy w naszej maryśce - tez będzie miał kota (karmelkowego) - już zamawia u wszystkich "kociarskich" znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 piekny macie widok z sypialni A co to za goscie, ze taka mina Mnie juz strach... Nie wiem co, kto i po co, ale trzymam dla Was kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 piekny macie widok z sypialni A co to za goscie, ze taka mina Mnie juz strach... Nie wiem co, kto i po co, ale trzymam dla Was kciuki... Zeljko za kciuki dzięki Ave i u was zamieszka kotek Super Karmelkowy Już jestem go ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Andrzejka zaciskam kciukasy i wierzę że pójdzie dobrze Ty też w to uwierz. Kociak słodziutki a widoki cudnaiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.10.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 [Ave i u was zamieszka kotek Super Karmelkowy Już jestem go ciekawa karmelkowy to taki: http://images3.fotosik.pl/182/8048bd42278d2294.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.10.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Andrzejka, faktycznie warto było dla takich widoków budować dom... A u mnie- ruszamy! Trzymaj kciuki, ja wierzyłem że Ci się uda i... się udało! A jak Ci się sprawdza piec? jesteś zadowolona z ekspoloatacji? Pozdrawiam serdecznie i życzę więcej czasu Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.10.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Aga dzięki za magicvzne kciukasy Ave cudny, cudny, cudny Tylko gdzie takiego szukać U mojej mamy jest kotek Henio podobny ale ma mniej tego karmelu na sobie Choć też jest fajny U nas mąż zaczyna podejżewac że nasz kot jest kotką Robin kciuki trzymam za twój dom cały czas jak Ci się sprawdza piec? jesteś zadowolona z ekspoloatacji? Jak narazie to bardzo jestem zadowolona ale trzeba pamiętać ze zima wciąż przed nami Gdybym miała drugi raz kupowac tu z tego co widziałam na pewno byłaby to ta sama firma Piec jest naprawdę solidny i sprawdza sie dobrze Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Andrzejka podziękujesz jak będzie po Kciuki oczywiście zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Cudnie tam masz!!!!Ocieplony domek nabrał wyrazu i stał się DOMEM CAŁĄ GĘBĄ!!!! KOTECZEK -cudo!!!!!!Kotki bardzo, ale to bardzo są potrzebne w naszych domach!!! Są w stanie ocalić nasz drogocenny styropian przed zagładą przez gryzonie!!!!Mało kosztują są czyściutkie i bardzo porzyteczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Cudnie tam masz!!!!Ocieplony domek nabrał wyrazu i stał się DOMEM CAŁĄ GĘBĄ!!!! KOTECZEK -cudo!!!!!!Kotki bardzo, ale to bardzo są potrzebne w naszych domach!!! Są w stanie ocalić nasz drogocenny styropian przed zagładą przez gryzonie!!!!Mało kosztują są czyściutkie i bardzo porzyteczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.10.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Bardzo ładny kotek! Jak idzie szpachlowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.10.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Andrzejka podziękujesz jak będzie po Kciuki oczywiście zaciskam No to dziękuję Aga Pomogły Dzięki Mało kosztują są czyściutkie i bardzo porzyteczne!!! I bardzo milutkie Jak idzie szpachlowanie? Jak na razie to dwa razy zaszpachlowane łaczenia a zostało jeszcze przecieranie a to juz straszecznie sie kurzy więc chyba musimy pomyśleć o drzwiach A dziś maz zobaczył że folia na strychu strasznie sie poci Scieka po niej Jak na razie nie wiemy czemu ale napewno coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Bardzo się cieszę że pomogły Mam nadzieję że uchylisz rąbka tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Zazdroszczę tynkowo-elewacyjnych dylematów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.10.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Cześć dawno chyba Cię tu nie było? co do koloru elewacji - u nas będzie coś z żółtym - ale odcieni jest.... jest... w czym wybierać! To kolejny ból głowy - i oby tylko takie "bóle" nas czekały my niedługo zamykamy interes budowlany - na zimę zabijamy deseczkami, posprzatamy (nawet nie zostało duzo smieci)- tylko jeszcze pan od hydrauliki zrobi piony - i nie wiemy jak zrobiś z wentylacją kanalizacji a jak tam kotek? mój syn zazdraszcza Wam ! teraz podoba mu się każdy kolor pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Kasiu dylematy są hajne ale męczą, szczególnie takie duże Ave już chyba zaczynam żałowac że chciałam mieć dom inny w kolorze Mąż wziął klinkierowy grunt a na elewacji wyszła pomarańczka i to jaka Szok Dobrze, ze to zupełnie nie widoczna od ulicy sciana Już myśle co by tu zrobić by tą pomarańczkę połączyć z żółtym lub piaskowym żeby ją trochę żłamać w ostrości barwy Jutro mam czas na zaplanowanie tego A kotek cóż jak narazie to ok. Był u weterynarza, został odrobaczony i odpchlony. Rośnie, uwielbia spać na kanapie co to podobno stoi na żyle wodnej Zmienilismy mu imię z Filusia na Felka Ave zima to trudny czas dla budujacych Mnie np taki zastój męczył i czas ten wydawał sie zmarnowany A kotek to moim zdaniem super zwierzaczek do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.10.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 już chyba zaczynam żałowac że chciałam mieć dom inny w kolorze Mąż wziął klinkierowy grunt a na elewacji wyszła pomarańczka i to jaka Szok Dobrze, ze to zupełnie nie widoczna od ulicy sciana Już myśle co by tu zrobić by tą pomarańczkę połączyć z żółtym lub piaskowym żeby ją trochę żłamać w ostrości barwy niekoniecznie musisz żałować - tylko, pomarańczki widziałam z brązowym dachem - a Twój jest - chyba dobrze pamiętam - czerwony - tak jak nasz - ale wybróbuj barwy na niewidocznej ścianie (na paski... maryska jest chyba za niska ) co do barw - koleżanka wybierała, wybierała.... efekt okazał sie trochę inny od zamierzonego - domek jest baaardzo widoczny z daleka - a miała być brzoskwinka zdjęcia z pewnością nie oddadzą właściwych kolorów - ale gdy tylko będziesz mogła - to wklej pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.10.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Wszystkie dylematy są męczące ale posuwają sprawy do przodu,czekam na fotki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 31.10.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Hej Andrzejko Czekam niecierpliwie na zdjęcia elewacji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.10.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mąż twierdzi że nie wygląda aż tak źle Zobaczymy jutro jak jedna ściana przeschnie trochę A zdjęcie będzie oczywiście Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts