Amtla 25.11.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 AndrzejkoWpisuję się tu pierwszy raz. Ale skoro mowa o kolorze domku to muszę. Naprawdę muszę, bo bardzo podoba mi się ten kolorek. Wiem, że nieco inaczej może on wyglądać w rzeczywistości, ale na fotkach JEST FANTASTYCZNY. Może moja opinia pomoże Tobie w podjęciu decyzji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 25.11.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 ale numer! to... tak przynajmniej 25 lat bez remontu! ja tez będę miała nieparzysty numer, ale nie tak wysoki Fajnie jest mieć SWÓJ adres w SWOIM domku pozdrawiamy! http://images2.fotosik.pl/150/1c16aa8993b654bf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 23 listopada 2006 roku mamy numer domu 25 i jesteśmy już u siebie zameldowani a więc mieszkamy cała gębą No i nareszcie mamy adres andrzejko moje GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Kolor gruntu chociaż ciemny to ładny jest i oryginalny przy tym. A wjazd do garażu rzeczywiście macie bardzo stromy, widać to na jednym zdjęciu wyraźnie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Andrzejko Wpisuję się tu pierwszy raz. Ale skoro mowa o kolorze domku to muszę. Naprawdę muszę, bo bardzo podoba mi się ten kolorek. Wiem, że nieco inaczej może on wyglądać w rzeczywistości, ale na fotkach JEST FANTASTYCZNY. Może moja opinia pomoże Tobie w podjęciu decyzji. Witaj Amtla u mnie Zbieram za i przeciw kolorkowi i dziękuję za twoje zdanie Ave jakie cudne kwiaty o tej porze roku DZięki Fajnie, fajnie mieć już nowy adres Tylko teraz zmiana tych wszystkich dokumentów ale cóż będą nowe a tak by sie człek nie zmobilizował I nawet pierwszy raz w życiu miałam możliwość wyboru lokalu wyborczego Wg starego czy nowego miejsca zameldowania Bo u nas dziś dogrywka to... tak przynajmniej 25 lat bez remontu! Ave oby twoje słowa sie sprawdziły Adrianko dzięki A wjazd do garażu rzeczywiście macie bardzo stromy, widać to na jednym zdjęciu wyraźnie... Niestety A wczoraj obchodziliśmy pierwsze andrzejki w nowym domku Jako, że ja andrzejka i małż Andrzej i syn na drugie tez ma po ojcu Więć jakby nie patrzeć to nasze rodzinne święto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 26.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 GRATULACJE Andrzejka Jesteś już Panią na włościach na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 GRATULACJE Andrzejka Jesteś już Panią na włościach na całego Jak najbardziej Zapraszam na andrzejki http://www.romantyk.gsi.pl/romantyk%20A1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 To mi wyszło z lania wosku na necie http://rozrywka.onet.pl/niewiarygodne/_i/wrozby/andrzejki/kwiatek.jpg Może ktoś chce spróbować http://magia.onet.pl/1246009,poczytaj.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Andrzejko, przyjmujesz życzenia andrzejkowe? (miałam w czasach licealnych kolezankę, która miała na imię właśnie Andrzeja ) http://images3.fotosik.pl/62/su1700dqzgkv8uan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 moi chłopcy także przesyłaja Ci życzenia i pozdrowienia http://images1.fotosik.pl/85/fdbc0b81160ab21f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Andrzejko ! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.12.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Wow dzięki dziewczyny Ave pozdrówka dla twoich chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ja ostatnio spuzniam sie wszedzie ale powiem Wszystkiego dobrego........., i gratuluje adresu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Ja to nawet trochę bardziej niż spóźniona ale zawsze dobrze Ci życzę Trzymaj się dziewczyno i spełniaj swoje marzenia bo już wiesz że można Pozdrawiam gorąco Oczywiście gratuluje adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 spełniaj swoje marzenia bo już wiesz że można Hajnie powiedziane Aga Ano masz rację już wiem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Nie ma za co dziękować trzymaj się cieplutko Gratuluje asfaltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.12.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Asfalt jest the best nie ma nic lepszego niz asfalt asfalt jest niezastapiony asfalt ulatwia zycie i pcha nas do cywilizacji Niech zyje asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 09.12.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 oj spóźniłam się trochę na imprezkę i ominęło mnie lanie wosku. Gratuluję "kawałka "asfaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.12.2006 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 oj spóźniłam się trochę na imprezkę i ominęło mnie lanie wosku. Gratuluję "kawałka "asfaltu. Lanie wosku za rok będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 16.12.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Cześć dziś wsponinalismy swoje podekscytowanie , gdy powstawał nwy rządek ścian..... Teraz domek ma już konkretny wygląd i stan ..... i oczekujemy bardziej spektakularnych zmian, najlepiej takich, aby od razu się wprowadzić (a czasami sie dziwimy, gdy dziecko za szybko, naszym zdaniem, znudzi się mową zabawką oczywiście mówię tylko o wymiarze owej ekscytacji, bo domek wcale nam sie nie nudzi i juź chcielibyśmy w nim mieszkać - dlatego rozumiem Twój stan... "tylko" malowane sciany i a propos naszych domków - o ile pamiętam, nie podnosiłaś scianki kolankowej (my też) - gdybyś mogła dać zdjęcie tejże na "gotowo" - do jakiej wysokości można podejść? z Julką jako wdzięcznym modelem (jeśli oczywiście zechce nim być ) pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts