Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

Andrzejko

Wpisuję się tu pierwszy raz. Ale skoro mowa o kolorze domku to muszę. Naprawdę muszę, bo bardzo podoba mi się ten kolorek. Wiem, że nieco inaczej może on wyglądać w rzeczywistości, ale na fotkach JEST FANTASTYCZNY. Może moja opinia pomoże Tobie w podjęciu decyzji.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko

Wpisuję się tu pierwszy raz. Ale skoro mowa o kolorze domku to muszę. Naprawdę muszę, bo bardzo podoba mi się ten kolorek. Wiem, że nieco inaczej może on wyglądać w rzeczywistości, ale na fotkach JEST FANTASTYCZNY. Może moja opinia pomoże Tobie w podjęciu decyzji.

Witaj Amtla u mnie :p

Zbieram za i przeciw kolorkowi 8) i dziękuję za twoje zdanie 8)

Ave jakie cudne kwiaty o tej porze roku 8) DZięki 8)

Fajnie, fajnie mieć już nowy adres 8) Tylko teraz zmiana tych wszystkich dokumentów :-? :-? ale cóż będą nowe a tak by sie człek nie zmobilizował :roll: :roll: :wink:

I nawet pierwszy raz w życiu miałam możliwość wyboru lokalu wyborczego :o Wg starego czy nowego miejsca zameldowania :roll:

Bo u nas dziś dogrywka :wink:

to... tak przynajmniej 25 lat bez remontu!

Ave oby twoje słowa sie sprawdziły :roll: :roll: :p :p :p :p :-? :wink:

Adrianko dzięki :p

A wjazd do garażu rzeczywiście macie bardzo stromy, widać to na jednym zdjęciu wyraźnie...

Niestety :-? :-? :-?

A wczoraj obchodziliśmy pierwsze andrzejki w nowym domku :p :p Jako, że ja andrzejka :wink: i małż Andrzej i syn na drugie tez ma po ojcu :wink: Więć jakby nie patrzeć to nasze rodzinne święto 8) 8) :wink:

Cześć :D

dziś wsponinalismy swoje podekscytowanie , gdy powstawał nwy rządek ścian..... Teraz domek ma już konkretny wygląd i stan ..... i oczekujemy bardziej spektakularnych zmian, najlepiej takich, aby od razu się wprowadzić (a czasami sie dziwimy, gdy dziecko za szybko, naszym zdaniem, znudzi się mową zabawką :wink:

oczywiście mówię tylko o wymiarze owej ekscytacji, bo domek wcale nam sie nie nudzi i juź chcielibyśmy w nim mieszkać - dlatego rozumiem Twój stan... "tylko" malowane sciany :D

i a propos naszych domków - o ile pamiętam, nie podnosiłaś scianki kolankowej (my też) - gdybyś mogła dać zdjęcie tejże na "gotowo" - do jakiej wysokości można podejść? z Julką jako wdzięcznym modelem :D :lol: (jeśli oczywiście zechce nim być 8) )

pozdrówka!