Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andrzejko,

urodziny to miła rzecz i rozumiem że w ferworze przygotowań zapomniałas o bożym świecie, zważ jednak, że powyższe zyczenia są dowodem na to, że masz grono stałych czytelników (przyszło mi do głowy "wielbicieli" ale nie będę tego wyznawał publicznie).

A czytelnicy- potrafią być co prawda cierpliwi ale... cierpliwość tez ma swoje granice.

Poproszę o kolejne posty w Dzienniku!

zniecierpliwiony czytelnik Robin

O kurcze :-? :-?

Nie dostawałam powiadomień, ze to są nowe posty i nie zaglądałam do komantarzy wcale :oops: :oops: :-? :-?

Ale już sie poprawiłam :p

Dziękuje wam wszytkim za życzenia świąteczne :p :p :p

Trochę mi głupio , że tu nie zglądałm :oops:

Ale miałam przed świętami trochę zamieszania w domku, z łazienką, masażami męża i ogólnie przygotowaniami do świąt :-?

prosze o wybaczenie mi mego niegodziwego zachowania :oops:

http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/wielkanoc/baranek/1.gif

http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/wielkanoc/pisanki/4.gif

Andrzejko, aż trudno uwierzyć, że ten krajobraz na fotkach dotyczy świąt wielkanocnych a nie Bożego Narodzenia :o . Ładnie sypnęło śniegiem. U nas bynajmniej takich widoków wiosna nam nie zafundowała.

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Andrzejko,

co prawda dziś Poniedziałek Wielkanocny- ale na życzenia nie za późno.

Duzo zdrowia- na wiosnę, na lato... na cały rok.

Co z mężem- jakieś kłopoty dotyczące kręgosłupa? Mam nadzieję, że to nic poważnego...

A zima- nas też zaskoczyła ;) Co prawda- sniegu było mniej ale jednak...Dziwna Wielkanoc...

Bardzo fajny pomysł z tym żywopłotem z choinek. 8) Tylko kiedy on urosnie? Znasz prędkość przyrostu choinek? Ja nie znam..

:lol: :lol: :lol: :lol:

I ja nie znam ale chyb nie tak wolno rosną. ciekawe tylko ile z nich się przyjmie bo juz kilka trzeba było wyrwć , osypały sie zupełnie mimo iż podlewane ale w to miejsce pojawiły się brzozy 8)

Mohag mówiłaś mówiłaś 8) :wink:

Ostatnio dowiedziałem się, że sadzić trzeba ... na jesieni. :o Tak wieć te choinki za wcześnie chyba posadziłaś. Tak mi poradzono np. w temacie iglaków, tui.. Nie wiem czy to też odnosi się do choinek, ale.. :-?

Wiosna to piękny czas... Przede wszystkim jest szansa, że chociaż zasiana trawa urosnie.. :wink: 8)