AgnesK 18.01.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Andrzejka, a nie przeszkadza Ci brak łazienki na poddaszu? Albo chociaż generalnie drugiej, choćby najmniejszej, łazienki w domu? Bo w sumie w projekcie masz ino 1 dużą łazienkę, która będzie także pomieszczeniem gospodarczym. Sam wygląd domku bardzo fajny - kolejna stodółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Nie powiem,żebym nie miała wątpliwości co do słusznoości wyboru projektu bo mam i to duże. Mam nadzieję, że da się wcisnąć łazienkę na poddaszu. Nie bedzie przestronna ale cóż dzieci będą musiały się taką zadowolić. A łazienka na dole bedzie tylko łazienką. Pomieszczenie gospodarcze i c.o. będzie za garażem, który mam zamiar dobudować z prawej strony. Jak ma być tanio to musi być kosztem czegoś. A co do stodółek to rzeczywiście są jedyne w swoim rodzaju. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.01.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Andrzejko, dla każdego z nas chyba, którzy nie śpimy na forsie, budowa domu jest kompromisem między tym, co chcemy mieć i co mieć możemy. Ile stresów i cięzkich decyzji - ale za to ile radości z takiej stodółki Ja to już bym na tym naszym betonie zamieszkać mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ja to już bym na tym naszym betonie zamieszkać mogła. Oj AgnesK pomyśl tylko co to za radość będzie- pierwsza noc we własnym domu, szczególnie po czasowym mieszkaniu u Kaziów. Już widzę twoje posty pełne radości i szczęścia. Pozdrawiam i życzę jak najszybszego zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.01.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Oj AgnesK pomyśl tylko co to za radość będzie- pierwsza noc we własnym domu Radość.. hm.. Fajne określenie A tyś fajna babka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.01.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Dziękuję pięknie ale ty również przesympatyczna koleżanko jesteś. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.01.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Ale ja to pierwsza powiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.01.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Nie wiem jak to zrobiłam ale przegapiłam wpis z linkem projektu Kiedys też braliśmy pod uwagę ten projekt ale okazał się za mały jak dla nas Bardzo barkuje tej łazienki na górze musicie coś tam wykombinować, ale to tylko moja sugestia Nie ma jednak jak to stodólka Życzę Wszystkiego dobrego Będzie dobrze bo musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 21.01.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 A kiedy chciałabyś rozpocząć budowę?Pa! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Andrzejka głowa do góry wróci zarobi będzie domek Bedzie dobrze bo musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.01.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Andrzejka to jest nas dwie! mój mąż też zarabia na nasz domek i też mi b. smutno samej No cóż, trzeba jakoś się trzymać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.01.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Andrzejko droga, dzisiaj takie po... czasy... Mój mąż dostał 3 lata temu przeniesienie służbowe. Pracuje ok 350 km od domu. Wyjechał gdy glizdeczka miała rok i 2 mies. Jeszcze 2,5 roku. Nie jest łatwo, ale nie ma innego wyjścia. Zawsze pocieszam się tym, że inni mają jeszcze gorzej. To nasze najlepsze lata.. niestey z tą myślą nie jest mi lżej. Ale kiedyś to się skończy. Także u Ciebie. Zamieszkacie w swoim domu i powiecie: warto było. Ja w to bardzo wierzę. Cóż innego pozostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.01.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Jesteście wspaniałe. Dzieki. Andrzejka głowa do góry wróci zarobi będzie domek Bedzie dobrze bo musi być Aga J.G.I mnie ta myśl podtrzymuje na duchu.Dzięki za słowa otuchy. Już mi weselej. Andrzejka to jest nas dwie! mój mąż też zarabia na nasz domek i też mi b. smutno samej No to będziemy się wzajemnie pocieszać aniu67 i liczyć dni do ich powrotu. W grupie zawsze raźniej. Mój mąż dostał 3 lata temu przeniesienie służbowe. Pracuje ok 350 km od domu. Wyjechał gdy glizdeczka miała rok i 2 mies. Jeszcze 2,5 roku. Wiesz co AgnesK naprawdę was podziwam. Musicie być strasznie silni. Nie dosyć , że tak wspaniale razem żyjecie i radzicie sobie ze wszystkim- bo tak chyba jest- to jeszcze w tym ciężkim okresie potrafiliście zbudować wasz dom. Naprawdę szczere gratulacje i dziekuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.01.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Andrzejko, czasem jest b. ciężko, szczególnie psychicznie. Ale my wiemy co mamy i co możemy stracić. A dom jest też sposobem na przetrwanie tej rozłąki - no i żeby nie dać się zwariować. Będzie gut. Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.01.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Andrzejko chcesz zrezygnować z Angeli-szkoda, to miły domek.W katalogu, ktory mam przed sobą jest wersja z garażem, trzeba tylko go wydłużyć i tam zrobić kotłownię! I za to chcą 1800?? u mnie doprojektowanie podpiwniczenia pod całym budynkiem 500, a adaptacja wraz z pozwolaniem na bud.2200, ale szukam dalej, może będzie gdzieś taniej.Ty też jeszcze trochę się porozglądaj- pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.01.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Potwierdzam to, co mówiła Ania. NIe masz żadnych znajomych, którzy domu pobudowali i mają jakieś namiary na architektów? JA w ub roku jak szukałam biura to te na telefon wołały mi 2500-3000 za samą adaptację!! W rezultacie znaleźliśmy panią architekt, która za 1800 zrobiła adaptację, mapy przyłączy, opłaciła ZUD - słowem wszystko. Daliśmy jej projekt do ręki a zobaczyliśmy go ponownie a starostwie. Trzymam kciuki za poszukiwania owocne. Ps. Za mapy wysokościowe geodeci wołali nawet 1500 W końcu znaleźliśmy babeczkę za 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.01.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Aniu67 narazie nie chcem rezygnować z Angeli. To jedyny projekt który pasuje mi i męzowi I mam nadzieję, że nie będzie to konieczne. Też mam ten katalog tylko, że u mnie garaż ma być od strony sypialni. AgnesK tak się składa, że nie mam takich znajomych. Moi znajomi głównie mieszkają w blokach i nie pałają chęcią budowy domu. Może rzeczywiście za szybko się zraziłam Będę dalej szukać. Miłego wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 01.02.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Miłego i owocnego szukania . Czekam niecierpliwie na rezultaty. ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.02.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Z wyborem projektu już tak jest im sie więcej wie tym więcej w nim nie pasuje ale szukaj szukaj a znajdziesz ten jedyny najlepszy bo dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.02.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Andrzejko piszesz, że masz doła?no to mamy to samo! Ja tez zamówiłam mapkę- ja z kolei dowiedziałam się, że jest ważna rok- działkę już mam praktycznie uzbrojoną, a na projekt nie mogę się zdecydować(lmb 31, lmb27 od Lipińskich, Pod dębem z Muratora) no i ten dół...czy damy radę( chcemy budować bez kredytu) - trochę się przestraszyłam i w dodatku euro nisko zaałamka! tylko, że mój mężuś jutro wraca i zawsze to razem lżej. Andrzejko to może trzymajmy się jakoś i nie wpadajmy w dołki- może więcej nadziei- będzie dobrze!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts