ania67 21.03.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 śliczne, śliczniutkie.... Bardzo dziękuję A niech inni gadają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 21.03.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ale wiosennie się zrobiło! Optymizmu i radości życzę Tobie Andrzejko i innym budującym! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 22.03.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Andrzejko - to, że każde z Was dostało osobno zawiadomienia to normalne. Ja miałem lepszą przygodę, dostałęm zawiadomienie, że księga została założona na mnie, ale nie na mnie, bo mi przekręcili imię (drugie - mam takie nietypowe ). Pobiegłem do KW i co mi panienka powiedziała.... że napisała tak jak napisała, bo nie słyszała o takim imieniu . Zapytałem co jest w KW - było poprawnie... ech te nasze urzędy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Andrzejka gratulki Ja też nie kapuje celowości wysyłania dwóch listów w to samo miejsce ale widocznie takie procedury i tyle, szkoda tylko papieru i pieniędzy Wstrzymaj się z tym projektem aż Ci wydzadzą WZ bo tam różne cuda potrafią napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.03.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Z tymi dwoma imionami to zawsze są klopoty , przynajmniej u mnie wszyscy mają po dwa imiona ja, mąż, dzieciaki i zawsze albo niedopisane albo nie w takiej jak trzeba kolejności. Rafalek a co to za imię masz, że pani z sądu nawet o nim nie slyszala- jakieś strasznie egzotyczne Wstrzymaj się z tym projektem aż Ci wydzadzą WZ bo tam różne cuda potrafią napisać Oj tak wiem ale męża zaczęlam namawiać na zakup projektu i narazie myśli myśli myśli Mam nadzieję, że choć on okaże się twardą sztuką i wytrwamy jeszcze trochę do wydania WZ Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.03.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witanko My dostalismy jeden liscik, ale jak to zwykle bywa "co kraj to obyczaj" Andrzejko, nie możesz sie doczekać zakupu projektu, skąd ja znam to uczucie? Świetnie Ciebie rozumiem. Ja też radzę poczekać- wiem że to trudne Ps mój synek też ma dwa imiona Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 23.03.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Rafalek a co to za imię masz, że pani z sądu nawet o nim nie slyszala- jakieś strasznie egzotyczne Na drugie mam Zasław - imię jak imię, spotkałem już kilka osówb o takim imieniu, ja mam tak na drugie, a oni mają na pierwsze. Wszyscy przyznają, że najdzęściej przerabiają ich na Zdzisławów. No ale jak przy takim tłumaczeniu wygląda powaga sądów? Przecież KW to też sądy. Zresztą, ja mam z KW takie wspomnienia, że by można napisać komediodramat. Stare KW z latającymi i powyrywabymi kartami, btak kart, znikające w trakcie sprawy itp... ludzie co się tam dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.03.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Na drugie mam Zasław Szczerze mówiąc nie slyszalam jeszcze takiego imienia ale jest ciekawe moim zdaniem. Uważam, że fajnie jest mieć takie niepospolite imiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata12 24.03.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Andrzejko , bardzo się cieszę ,że jesteś taka aktywna na forum bo ja jestem dokładnie na takim etapie co ty. Wczoraj dostałam list z KW - jeden na spółkę z mężem ( a może dzisiaj przyjdzie jeszcze jeden), wczorajszego dokładnie nie przestudiowałam bo mnie osłabiają te papiery. Dzisiaj odebrałam mapy od geodety i z niecierpliwością czekam na warunki. Z uwagą i dużą przyjemnością będę śledzić twój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Hej Beatko witaj Cieszę się bardzo, że jesteśmy na podobnych etapach budowy Zawsze to można pogadać o tych samych lub podobnych problemach a wiadomo, że wspólnie jakoś przyjemniej to wszystko wygląda. Andrzejko , bardzo się cieszę ,że jesteś taka aktywna na forum Ja wiem czy jestem tak bardzo aktywna Po prostu jakoś tak bliżej zapoznalam sie z planami i postępami budowy niektórych forumowiczów i ciekawią mnie ich dalsze dzieje budowlane. Przyjemnie jest poczytać o kimś kto ma podobne problemy i podobne radości Mam nadzieję, że z czasem będę lepiej znala i kojarzyla z konkretnym domkiem i jego dziejami także innych forumowiczów Pozdrawiam cię serdecznie A co zamierzasz budować Już wiesz czy jeszcze szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Hej Andrzejko Jak tam z waszym WZ ? I co z tym Panem, o którego zdrowie się martwiłaś? Nadeszła juz wiosna i zaczynam się już powoli dusić w moim mieszkanku!!! Coraz częściej mam ochotę posiedzieć na ławce w parku, cieszyć się słońcem Och! tęskno mi się za ogródkiem Jak tu wytrzymać- pozostają marzenia... marzenia... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Cześć Aniu !!! Na WZ caly czas czekamy i czekamy, może na początku kwietnia będą A z tym Panem to pewnie dluższa historia będzie, bo trochę czasu potrzebuje aby dojść do siebie A co do tej wiosny to mam podobnie jak ty i nie chce się siedzieć w domu. Najchętniej to bym codziennie chodzila na dzialkę i spacerowala po osiedlu i oglądala domki sąsiadów ale mąż mnie powstrzymuje i nie pozwala Mówi, że niedlugo wezmą mnie za wariatkę. Jak się przymierzaliśmy do zakupu dzialki to bralam swoją córeczkę do wózka i chodzilam ze wszyskich stron oglądać dzialkę, czasami po polu, po trawie, po mlodym zbożu, po ściętym życie fajnie to bylo ale mieszkańcy osiedla dopytywali się męża czego ja tam chodzę Jak trwaly te zalatwiania wszystkiego u notarisza to co jakiś czas jeździlam sprawdzić czy u nas na dzialce jest wszystko ok. Wydawalo mi się, że nikt na to nie zwraca uwagi a teraz okazuje się, że wszyscy wszystko widzą bo sąsiedzi mówią tak " A to już wiemy czego tak tu ciągle jeździliście" To się nazywa czujność Jak tu wytrzymać- pozostają marzenia... marzenia... Aniu nasze marzenia są coraz bliżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Na naszą działkę jażdziliśmy bardzo często- czasem nawet dwa razy dziennie!!! Muszę Tobie powiedzieć, że nie wybieraliśmy naszej działki! Przypadkiem byliśmy w tej okolicy, potem pojechaliśmy zobaczyć ogłoszenia i właśnie tam skąd przed chwilą wróciliśmy były działki do sprzedania!!! zaraz zadzwoniliśmy- 5 zł za metr Po tygodniu pojechaliśmy do lasu i z tego lasu wyjechaliśmy w naszej wiosce! a żeby było jeszcze śmieszniej to na podwórku u gościa, od którego kupilśmy działkę Na drugi dzień była umowa przedwstępna- pażdziernik 2003, a marzec 2004 działka była nasza No i zaczęło się... Ja się śmieję, że niedługo będziemy musieli zmienić samochód, by bezkarnie jeżdzić po okolicznych wioskach Marzenia, te duże i te maleńkie.................................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 My też jesteśmy częstymi gośćmi na naszej działce a spacery zawsze są w jednym kierunku I znowu się potwierdza że wszyscy mamy to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Nazywam się andrzejka i jestem często chodząca i nawiedzająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Andrzejko pozytywnie zakręcona Fiu, fiu zdjęcia działeczki(ek) to już coś!!! A jak dużą masz działeczkę? Ps ja też chętnie pokazałabym Tobie zdjątko, ale jeszczee nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ja się śmieję, że niedługo będziemy musieli zmienić samochód, by bezkarnie jeżdzić po okolicznych wioskach Aniu a co powiesz na taki pojazd http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka96254.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.03.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Słuchajcie dziewczyny , może to ONI są chorzy?? To że należymy do zachowujących się inaczej ,nie znaczy że mamy jakiś problem!! Nich te inne kupią sobie ziemię i zaplanują budowę!! Jak chcą być zdrowi......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Andrzejko O takim pojeżdzie marzyłam całe życie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Słuchajcie dziewczyny , może to ONI są chorzy?? To że należymy do zachowujących się inaczej ,nie znaczy że mamy jakiś problem!! Nich te inne kupią sobie ziemię i zaplanują budowę!! Jak chcą być zdrowi......... No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts