Aga J.G 24.03.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ja też się podpisuje No własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Ps ja też chętnie pokazałabym Tobie zdjątko, ale jeszczee nie umiem Będziemy się razem uczyly A dzialeczki w sumie mają 1167 m2 No wlaśnie, niech sobie kupią i planują a potem budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 A moja działeczka ma 2927 m + droga=3000 m. Działeczka- góreczka A na naukę nigdy zapóżno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Aniu to ty jesteś Pani na Wlościach Duża jest wasza dzialka, extra, będziesz szaleć z kwiatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Kwiatki, sad, krzewy.... co się da!!! uwielbiam drzewa, kwiaty...acha i jeszcze marzenie mojego męża winorośla- chyba zabraknie tej ziemi a co tam jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 http://www.ogrody.cvd.pl/pliki/plikidikowoc/win2.jpg Takie pyszności chcecie mieć pod domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 truskaweczki będziemy zapijać winkiem i do tego po jabłuszku i może ze dwie śliweczki Ps obrazek sie nie wyświetlił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 To szkoda więc ci powiem, ze byly na nim pyszne winogronka http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka11090.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Dzięki za te winogronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 24.03.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 o są winne gronka -ale pyszniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.03.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Żeby śmiały się pisanki,uśmiechały się baranki , mokry śmingus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie. http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka423.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 30.03.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Witaj Andrzejko Co u Ciebie??? Pewnie oczekujesz na WZ? Ja dzisiaj podpisałam zgodę na zaprojektowanie " kabla" w drodze, w której mamy udziały, a tzn., że ruszyło się coś w sprawie prądu i znowu kroczek do przodu. Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.03.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Hej U mnie sennie jak narazie. Jutro mam wolne to pójdę zobaczyć co tam z moimi WZ może da się cos przyspieszyć Zobaczymy. A poza tym to mam zamiar jutro szukac na dzialce slupków granicznych bo niby są ale pod śniegiem to slabo widoczne byly Gmina obiecala, że są ale wiadomo obiecanki - cacanki Zobaczymy Fajnie, że coś się dzieje z prądem u was. Malymi kroczkami do przodu Rozumiem, że kable od prądu będą zakopane. Fajnie nie będą szpecić krajobrazu. U nas niestety w sąsiedztwie jest masa slupów i niezbyt ciekawie to wygląda. Ale cóz jest jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 30.03.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Życzę powodzenia w szukaniu słupków u nas nie ma z tym problemu, bo słupeczki są praktycznie nowiutkie A prąd będzie pod ziemią, a także będzie nowiutka stacja transformat.Kupując tą działkę kupowaliśmy kawałek dopiero co podzielonego pola- działka jest rolna ( niziutki podatek). A, że głupi to ma szczęście to i plan zag.był nowiutki i z prądem problemu- większego niet.no i gaz ma być hi, hi A ja myślałam, że nie mam szczęścia jeżeli chodzi o takie sprawy Tobie też życzę dużo szczęścia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.03.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Aniu czyli u was wszystko nowe slupki, stacja transformatorowa,plan zagospodarowania Fajowo Gazu to ci zazdroszczę bardzo, ja nie mam co marzyc o takich luksusach No może za sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 30.03.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Nie martw się Andrzejko tym gazem- dobrze, że oprócz gazu w dzisiejszych czasach jest tyle możliwości. Moi teściowie mają piec na trociny- super sprawa. Trzeba mieć tylko dostęp do tartaku, a cena za trociny- " grosze"no i jakaś szopę do przechowywania trocin.Dom mają z silki, ocieplony styropianem, a w domku cieplutko... Napisz jutro, czy znalazłaś słupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.03.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ja jak odwiedzam czasem urzędy nasze kochane , to za węgła szukam tablicy szkolnej Czuję się jak nieprzygotowna uczennica całkowicie zależna od humoru nauczyciela, a nie jak petent poniekąt utrzymujący owego urzędasa.Sorella za bluzgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.04.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Czuję się jak nieprzygotowna uczennica całkowicie zależna od humoru nauczyciela, a nie jak petent poniekąt utrzymujący owego urzędasa. Zgadzam się z tobą calkowicie. Siedzą sobie za biurkami i wydaje im się że petent ma czas, poczeka, zniesie wszystko bo ma w tym interes i wie, że od nich wiele zależy ale ja myślę, ze to się w końcu skończy. Wszędzie -prawie wszędzie - już doceniają co to znaczy klient i walczą o niego bo dzieki niemu pracują. Tylko ile jeszcze przyjdzie na takie czasy nam czekać To urzędnicy powinni się czuć jak nieprzygotowani uczniowie na egzaminie a nie my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 04.04.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Tak czytam o Twoich słupkach i przypomiało mi się jak szukałem swoich. 6 kamieni i kilka dni poszukiwań na oko i na kroki. W mońcu zabrałem taśmę i manierzyłęm od płotu sąsiada zza drogi. Znalazłem wszystki - piękne granitowe. Przy okazji wyszło, że droga jest szersza o 0,5m niż na mapie... Wbijanie kołków często się praktykuje jak ktoś robi podział przed sprzedażą i chce ograniczyć koszty o stabilizację granic (tak się to chyba nazywa). Czy poza słupkami wszystko już znalazłaś? Może to śmieszne, ale ja prawie 3 dni szukałem rury z wodą (nie tam gdzie wynikało z mapy), i kilka dni namierzałem studzienki kanalizacji i deszczówki... tych na mapach (tych oficjalnych) nie było wcale. Dobrze, że mam dostęp do takich gdzie są... Trzymam kciuki i czekam na dalsze relacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 09.04.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Gratuluję! - już pewien etap za Wami. Życzę jak najkrótszej drogi do pozwolenia na budowę! ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts