Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Andrzejkowe komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej :p

U mnie sennie jak narazie. Jutro mam wolne to pójdę zobaczyć co tam z moimi WZ :roll: może da się cos przyspieszyć :roll: Zobaczymy.

A poza tym to mam zamiar jutro szukac na dzialce slupków granicznych bo niby są ale pod śniegiem to slabo widoczne byly :wink: Gmina obiecala, że są ale wiadomo obiecanki - cacanki :lol: :wink: Zobaczymy :roll:

Fajnie, że coś się dzieje z prądem u was. Malymi kroczkami do przodu :p

Rozumiem, że kable od prądu będą zakopane. Fajnie nie będą szpecić krajobrazu. U nas niestety w sąsiedztwie jest masa slupów i niezbyt ciekawie to wygląda. Ale cóz jest jak jest :-?

Życzę powodzenia w szukaniu słupków :D u nas nie ma z tym problemu, bo słupeczki są praktycznie nowiutkie :D A prąd będzie pod ziemią, a także będzie nowiutka stacja transformat.Kupując tą działkę kupowaliśmy kawałek dopiero co podzielonego pola- działka jest rolna ( niziutki podatek). A, że głupi :D :wink: to ma szczęście to i plan zag.był nowiutki i z prądem problemu- większego niet.no i gaz ma być hi, hi A ja myślałam, że nie mam szczęścia jeżeli chodzi o takie sprawy :D

Tobie też życzę dużo szczęścia!!! :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nie martw się Andrzejko tym gazem- dobrze, że oprócz gazu w dzisiejszych czasach jest tyle możliwości. Moi teściowie mają piec na trociny- super sprawa. Trzeba mieć tylko dostęp do tartaku, a cena za trociny- " grosze"no i jakaś szopę do przechowywania trocin.Dom mają z silki, ocieplony styropianem, a w domku cieplutko...

Napisz jutro, czy znalazłaś słupki :D

Czuję się jak nieprzygotowna uczennica całkowicie zależna od humoru nauczyciela, a nie jak petent poniekąt utrzymujący owego urzędasa.

Zgadzam się z tobą calkowicie. Siedzą sobie za biurkami i wydaje im się że petent ma czas, poczeka, zniesie wszystko bo ma w tym interes i wie, że od nich wiele zależy :evil: ale ja myślę, ze to się w końcu skończy. Wszędzie -prawie wszędzie :wink: - już doceniają co to znaczy klient i walczą o niego bo dzieki niemu pracują. Tylko ile jeszcze przyjdzie na takie czasy nam czekać :roll:

To urzędnicy powinni się czuć jak nieprzygotowani uczniowie na egzaminie a nie my :evil:

Tak czytam o Twoich słupkach i przypomiało mi się jak szukałem swoich. 6 kamieni i kilka dni poszukiwań na oko i na kroki. W mońcu zabrałem taśmę i manierzyłęm od płotu sąsiada zza drogi. Znalazłem wszystki - piękne granitowe. Przy okazji wyszło, że droga jest szersza o 0,5m niż na mapie... Wbijanie kołków często się praktykuje jak ktoś robi podział przed sprzedażą i chce ograniczyć koszty o stabilizację granic (tak się to chyba nazywa).

Czy poza słupkami wszystko już znalazłaś? :wink: Może to śmieszne, ale ja prawie 3 dni szukałem rury z wodą (nie tam gdzie wynikało z mapy), i kilka dni namierzałem studzienki kanalizacji i deszczówki... tych na mapach (tych oficjalnych) nie było wcale. Dobrze, że mam dostęp do takich gdzie są...

Trzymam kciuki i czekam na dalsze relacje. Pozdrawiam.