enjoypol 20.03.2023 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2023 Cześć wszystkim! Jestem zainteresowany wykorzystaniem wyrobów gumowych w moim biznesie, ale potrzebuję kilku przykładów zastosowania. Czy ktoś mógłby polecić mi jakieś wyroby gumowe, które sprawdziły się w praktyce tartaku? Czy takie elementy jak - gumowe amortyzatory do maszyn to normalny zakup dla firm? Znalazłem firmę, która oferuje duży wybór wyrobów gumowych i chciałbym się dowiedzieć, jakie produkty są najbardziej uniwersalne i mają szerokie zastosowanie w różnych branżach.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.03.2023 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 nie. Co najwyżej gumowy płotek do walnięcia w głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts