Elfir 26.03.2023 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Mam problem z działaniem rekuperacji.Sterownik RMC wskazuje błąd 3: Brak Sprężu-1.Niestety w instrukcji obsługi brak jakiejkolwiek informacji z czego może ten brak sprężu wynikać. Filtry wymienione, wymiennik przedmuchany sprężonym powietrzem, wentylatory działają cicho, nie słychać, by był problem z łożyskiem. Ktoś ma pomysł co to może być? Na dodatek w instrukcji obsługi sterownika jest napisane: "po wymianie filtrów należy przyciskiem RESET na sterowniku wewnątrz centrali wyzerować licznik czasu". Problem w tym, ze nie mam pojęcia gdzie mam go resetować? Nie mam żadnego przycisku wewnątrz centrali. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/272786-sterownik-rmc-20-i-rekuperacja-problem-z-b%C5%82%C4%99dem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts