Shiliat 23.04.2023 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Witam rok temu wkręcałem krzywki na pakułach i paście pod baterie wannową i teraz muszę je wykręcić lecz nie mogę ich ruszyć, złapałem żabą ale jedynie obrobiłem gwint i zrobiło się "jajo". Krzywka jest w krencona w gwinty które są na listwie pod płytkami i połączone jest do pexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 24.04.2023 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Jedną żabą w lewej ręce chwytać wystające mufy listwy a drugą w prawej ręce krzywkę ale nie gwint tylko środkową część pomiędzy gwintami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shiliat 25.04.2023 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 listwa jest pod płytkami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 25.04.2023 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Jeśli instalacja nie jest z PP to dmuchawa do gorącego powietrza i grzej krzywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shiliat 25.04.2023 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Jeśli instalacja nie jest z PP to dmuchawa do gorącego powietrza i grzej krzywkę. Pisałem że to Pex tak przynajmniej sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts