menaltlika5 03.05.2023 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 Mam problem z wilgocią w piwnicy i zamierzam zainwestować w izolację fundamentów. Chciałbym jednak uniknąć wysokich kosztów. Czy ktoś może polecić mi jakieś rozwiązania, które będą skuteczne, ale jednocześnie nie będą zbyt kosztowne? Znalazłem na pewnej stronie kilka propozycji materiałów izolacyjnych, ale nie wiem, które z nich będą dla mnie najlepsze. Czy ktoś mógłby mi pomóc w wyborze lub polecić mi inne rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 04.05.2023 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 Naszkicuj sytuację domu, fundamentów, gruntu i poziomów. Może lepiej zamiast izolować odprowadzić wodę gromadzącą się wokół fundamentów.Jakaś hydroizolacja obecnie przecież jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts