Luśka 07.02.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 I to jak!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.02.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Niejedna jest Luśka na świecie Moja Luśka produkuje się na forum pod nickiem "Luśka Whispera", żeby się z Tobą nie myliła. A i tak już czasem parę osób było mocno zdziwionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Proszę Redakcję o przygotowanie plakietki dla mnie. Będę sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 08.02.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Byłem w redakcji "MURATORA", ale nie dostrzegłem, aby budynek był z gumy Czy redakcja ma może większe piwnice niż PKiN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 08.02.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 jak przyjdziesz bez psa, to miejsca dla ciebie na pewno wystarczy, nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 08.02.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Chciałem poznać zdanie Redakcji na temat, który jest wałkowany na forum "Idziemy z wizytą - zabieramy psa czy nie ?" A psa jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Patos - piwnice redakcyjne na pewno nas pomieszczą. W zeszłym roku już to wypróbowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 08.02.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Czy aby nie są to jakie kazamaty? może redakcja chce co niektórych niesfornych Forumowiczy tam zamknąć na wieki. Czy wszyscy, którzy tam byli w zeszłym roku potem dawali oznaki życia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Patos - większość tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.02.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Maluszku, Patos Opuszczałam gościnne progi Redakcji w grupie zamykającej drzwi po imprezie i gwarantuję, że nikt nie został zamknięty w podziemiach. A mniejszość, która nie wróciła z I Spotkania pewnie po drodze się zawieruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.02.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 no coz - mam oficjalne pozwolenie od swojej polowki - wiec takze was tan nawiedze i postrasze Niniejszym ZGLASZAM sie mila Redakcjo - sztuk jedna KUrcze - poprawka - sztuk jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 08.02.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 I ja i ja i ja....a wyszynk bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 09.02.2005 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Tej okazji nie przepuszczę (tak jak pierwszą przepuścilem). Zrobię wszystko, aby być. I myślę, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Edziu - ja tak sobie właśnie myślę, że oni tak gdzieś po drodze do swoich domków musieli się gdziesik zapodziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.02.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 No to może i ja przybędę.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalge 09.02.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Czy nowicjusze (Sympatycy Forum) mogą brać udział w spotkaniu? PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.02.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Trzymając się sprawdzonych wzorów,czyli tak jak przed rokiem: Drodzy Forumowicze Nasze spotkanie zaczyna się o godzinie 14, program ułożyliśmy do godziny 18. Zmotoryzowani będą mogli zostawić samochód pod okiem ochrony. Na pewno będziecie mieli okazję: - poznać redakcję "Muratora", - zasięgnąć rad u specjalistów, - porozmawiać ze sobą, - wziąć udział w konkursach o kultowy kubek "Muratora" i nie tylko, - wysłuchać niezbyt poważnego referatu o Forum "Muratora" i jego idolach, - zaznaczyć na mapie Polski swoją obecność. Na pewno nie będziecie głodni ani spragnieni, nie zabraknie też muzyki i miejsca. Są jeszcze inne niespodzianki, o których nie napiszemy. Zapraszamy ... a na stronie głównej pisze : W sobotę 5 marca od godziny 15 do 19 spotykamy się niewirtualnie. Zapraszamy! Czuję się zdezorientowany... A tak w szczególe, to do kiedy można zgłaszać swój udział ??? Pozdrawiam uczestników i Redakcję... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.02.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Czy nowicjusze (Sympatycy Forum) mogą brać udział w spotkaniu? Pozdrawiam Rafał A niby dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 10.02.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Witam!! Zgłaszam swą obecność wraz z moją ukochaną drugą połową To ja pisałam, ja mundzia !!!! Zatem do zobaczenia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Przestrzelski 10.02.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Chętnie poznam tak zacne towarzystwo.Pragnę popatrzeć w oczy tym ,którzy mają mnie za szarlatana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts