corey10 27.05.2023 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 (edytowane) Nad garażem mam nieużytkowy płaski dach z attyką. Kierownik budowy polecił żeby na EPDM położyć geowłókninę i przysypać żwirem. Ja pomyślałem że może keramzyt będzie lepszy - lżejszy i ciut bardziej ciepłochronny. Kierownik mówi że nie spotkał się z keramzytem zamiast żwiru. Jakie są Wasze opinie / doświadczenia, lub ewentualnie inne sugestie? Chcę przykryć membranę żeby się nie nagrzewała i nie marszczyła na letnim słońcu. Nikt nie będzie chodził po tym dachu, nie ma tam tarasu. Edytowane 29 Maja 2023 przez corey10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydop 12.06.2023 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 Może być keramzyt, nie ma to dużego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.06.2023 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 kwestia ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts