arks20192 30.05.2023 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Witam po wykonaniu kanalizacji podposadzkowej zalałem ją wodą (weszło około 200 litrow) żeby podczas zasypywania widzieć czy gdzieś przypadkiem nie uszkodziłem rury. Po zasypaniu po kilku dniach dolałem wody na max i zaznaczyłem poziom. Po około 24 godzinach poziom wody spadł o około 5mm czyli ubyło około 1 litr wody. Jakie są normy? Nie mam pomysłu jak zlokalizować ewentualny wyciek bo wychodzi z tego że ucieka tylko kieliszek na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gryziciel 30.05.2023 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Witam po wykonaniu kanalizacji podposadzkowej zalałem ją wodą (weszło około 200 litrow) żeby podczas zasypywania widzieć czy gdzieś przypadkiem nie uszkodziłem rury. Po zasypaniu po kilku dniach dolałem wody na max i zaznaczyłem poziom. Po około 24 godzinach poziom wody spadł o około 5mm czyli ubyło około 1 litr wody. Jakie są normy? Nie mam pomysłu jak zlokalizować ewentualny wyciek bo wychodzi z tego że ucieka tylko kieliszek na godzinę. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?374933-nieszczelne-poziomy-kanalizacyjne-pod-chudziakiem&p=8114396&viewfull=1#post8114396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.05.2023 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Po około 24 godzinach poziom wody spadł o około 5mm czyli ubyło około 1 litr wody. Jak w tym czasie zmieniła się temperatura wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts