deatabig 11.06.2023 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2023 Witam wszystkich! Mam problem z wyborem odpowiednich materiałów izolacyjnych do ocieplenia poddasza w moim domu. Zależy mi na znalezieniu produktów o wysokiej skuteczności termicznej i trwałości. Przeszukałem już wiele stron internetowych, gdzie mają różne materiały izolacyjne do poddasza. Jednak nadal mam trudności z porównaniem ofert różnych producentów i znalezieniem najlepszego rozwiązania. Czy możecie mi polecić inne źródła, gdzie mogę znaleźć porównanie ofert materiałów izolacyjnych do ocieplenia poddasza? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 11.06.2023 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2023 Chcesz porównania ofert czy właściwości?To pierwsze zalatuje spamem. To drugie tutaj:https://www.bdb.com.pl/wyklady-praktycznej-fizyki-budowli-optymalizacja-ocieplen-[36min]-wp109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts