PatrykAgnieszka 14.06.2023 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 Witam, Chcę wykonać w moim domu sufity podwieszane i zamówiłem wkręty. W większości aukcji proponowane wkręty to 3.5x25mm. Zamówione i przyszły. Tak na nie patrzę i się zastanawiam czy nie będzie problemu z przykręceniem ich do profila z płytą z tą długością. Wydają się bardzo krótkie. Jeszcze mam szanse na wymianę dlatego pytam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 14.06.2023 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 Mierz wkręt razem z główką.Standardowa płyta rygips ma grubość 12mm.Główka wkręta zlicowana z płytą lub schowana o 0,5mm więc zostaje Ci ok 13mm w profilu więc w sam razJeśli stosujesz grubszą płytę to zmień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts