Mateusz550 27.06.2023 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 (edytowane) Cześć, Mam problem z załączonym planem mieszkania... Otóż nie do końca odpowiada mi w nim wielkość sypialni, właściwie w pewnym sensie kosztem przestrzeni dziennej. Ponadto na żywo w pomieszczeniu przeznaczonym na sypialnię jest jednak widniej z uwagi chociażby na okno narożne, które prezentuje się znacznie okazalej. Może miałby ktoś pomysł jak ewentualnie poprzestawiać ściany i zmienić jakoś ten rzut? Czy jednak to rozwiązanie przedstawione przez dewelopera wydaje się być optymalnym? Cel: zachowanie nadal wydzielonej sypialni z 2-osobowym łóżkiem, salon niekoniecznie z balkonem. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 27 Czerwca 2023 przez Mateusz550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2023 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 możesz wstawić przeszkloną ściankę (kolor niebieski), która doświetlałaby salon z tego okna narożnego: (przy okazji łazienka jest powiększona, aby zamiast wanny dać wygodny prysznic, zmiana wejścia do sypialni daje miejsce na wielką szafę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz550 06.07.2023 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Dzięki za pomysł. Wiele różnych wariantów rozważałem, ale akurat na taką opcję nie wpadłem, a jest bardzo interesująca. Na pewno zdecydowanie na plus ograniczenie powierzchni sypialni i powiększenie szafy. Bardzo mi odpowiada też zwiększenie pow. salonu, mam wątpliwości jedynie do tego umiejscowienia telewizora i zastanawiam się co ewentualnie można by jeszcze zmodyfikować w tej przestrzeni... Ale ogólnie zmiany zdecydowanie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.07.2023 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 fakt, ze takie umiejscowienie telewizora jest raczej dla osoby, która położy się na kanapie albo dla kogoś kto ogląda TV sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.07.2023 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 możesz wstawić przeszkloną ściankę (kolor niebieski), która doświetlałaby salon z tego okna narożnego: (przy okazji łazienka jest powiększona, aby zamiast wanny dać wygodny prysznic, zmiana wejścia do sypialni daje miejsce na wielką szafę) Można rozważyć taką modyfikację - drzwi do sypialni umieścić w miejscu szklanej ścianki. Może dziwnie będzie to wyglądać ale wtedy TV może wrócić na pierwotne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.07.2023 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2023 tylko wówczas trzeba stół przestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puleksoy 11.08.2023 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 tylko wówczas trzeba stół przestawić W szczególności, kiedy przesunąć stół. krunker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts