mordziaty 01.07.2023 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Przygotowuje się do wylewek i przeczytałem ze wylewki trzeba wygrzebać po 7 dniach od wyschnięcia. Problem w tym, że u mnie planowane są maty elektryczne a nie zwykle klasyczne ogrzewanie podłogowe. Czy ktoś z Was znalazł sposób ja wygrzanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 28.07.2023 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2023 Przygotowuje się do wylewek i przeczytałem ze wylewki trzeba wygrzebać po 7 dniach od wyschnięcia. Problem w tym, że u mnie planowane są maty elektryczne a nie zwykle klasyczne ogrzewanie podłogowe. Czy ktoś z Was znalazł sposób ja wygrzanie? A jaka to różnica (dla posadzki)? Nie 7 dni, a 28 dni (chyba że masz posadzkę z gipsu - anhydryyt). Wygrzewa się tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts