Maniio 12.07.2023 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 Witam, myślę że w jednym miejscu pod ławą dobrze nie zebrałem humusu i może być jeszcze z 20-30 cm. Czy to będzie miało duży wpływ na budynek? (Wiem że mam kierownika budowy, był ocenić gdy była wylewana, i powiedział że wszystko ok, ale jestem innego zdania po tym jak naczytałem się co to jest właśnie humus.) Ława została wylana kilka miesięcy temu na głębokości około 90 cm od gornej warstwy gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.07.2023 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 humus na głębokości 90 cm? Budujesz się na torfowisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 12.07.2023 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 Piszesz że się naczytałeś? To nie czytaj. Nie każda ciemna gleba to humus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts