3rav 20.07.2023 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Masz taką wiedzę? Potrafisz oszacować jakie siły występują w zakotwieniu i jaka jest ich wartość? Mam taką wiedzę, jestem inżynierem po Mechanice i Budowie Maszyn i obecnie pracuję w zawodzie jak konstruktor urządzeń wysokociśnieniowych (700MPa), projektowanie tez ram nośnych nie jest mi obce. Szukałem informacji odnoście alternatach, podobnych rozwiązań jak producenta spit, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.07.2023 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Mam taką wiedzę, jestem inżynierem po Mechanice i Budowie Maszyn i obecnie pracuję w zawodzie jak konstruktor urządzeń wysokociśnieniowych (700MPa), projektowanie tez ram nośnych nie jest mi obce. Szukałem informacji odnoście alternatach, podobnych rozwiązań jak producenta spit, Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts