ezg2014 13.07.2023 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2023 Jakich narzędzi lub urządzeń używacie do czyszczenie z roślin fug między kostką brukową? Na rynku jest wiele czyszczarek, haków itp. Czy macie doświadczenia co działa a co nie działa? Dotychczas robiłem to ręcznie, ale jest tego zbyt dużo. Nie chcę używać chemii. Ostatnio widziałem jak ktoś wypalał chwasty płomieniem (wypalarką? opalarką?). Ale czy to nie zniszczy kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 14.07.2023 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2023 Hak jest OK gdy kostka zarasta mchem lub mamy większe korzenie, Dla małych porostów druciana szczotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 14.07.2023 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2023 Myjka ciśnieniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts