G.C 21.07.2023 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Cześć,temat na forum poruszany wieki temu, więc pozwolę sobie trochę odkopać. Mam taką sytuację.Po 3 dniach nieobecności wróciliśmy do domu. Wymieniałem kostkę w spłuczce i poczułem zapach stęchlizny ze spłuczki. Nie jest aż tak uciążliwy, że czuć go na całą łazienkę, ale jednak czuć otwierając przycisk. Instalacja ma już rok i nigdy wcześniej nie było takich problemów, od początku używane kostki do spłuczki. Pod misą sucho, brak wycieków. Stelaż podtynkowy Grohe Solido, misa Grohe Vortex[ATTACH=CONFIG]465767[/ATTACH] Może to być związane z długo stojącą wodą w spłuczce? 3 dni bez spłukiwania Czy przyczyna jest gdzieś indziej? Chciałbym uniknąć kucia kafli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 21.07.2023 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Może to kostka w spułczce daje taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.C 21.07.2023 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Od roku używana kostka tej samej firmy + dodatkowo w składzie posiada kompozycje zapachowe. Wcześniej ten problem nie występował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.07.2023 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Że ta sama firma, to nic nie świadczy. Gdyby to był produkt z tej samej serii/ kartonu to rozumiem . Masz fotkę starego opakowania aby porównać symbol czy skład? Producent przyoszczędził, coś zmienił w składzie i po ptokach. Opakowanie identyczne (prawie!) drobnego druku nikt ne czyta a tylko logo firmy podobne. Pomijam ordynarne podróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo 72 22.07.2023 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 Cześć, temat na forum poruszany wieki temu, więc pozwolę sobie trochę odkopać. Mam taką sytuację. Po 3 dniach nieobecności wróciliśmy do domu. Wymieniałem kostkę w spłuczce i poczułem zapach stęchlizny ze spłuczki. Nie jest aż tak uciążliwy, że czuć go na całą łazienkę, ale jednak czuć otwierając przycisk. Instalacja ma już rok i nigdy wcześniej nie było takich problemów, od początku używane kostki do spłuczki. Pod misą sucho, brak wycieków. Stelaż podtynkowy Grohe Solido, misa Grohe Vortex[ATTACH=CONFIG]465767[/ATTACH] Może to być związane z długo stojącą wodą w spłuczce? 3 dni bez spłukiwania Czy przyczyna jest gdzieś indziej? Chciałbym uniknąć kucia kafli... Wyprowadz gościu kanalizę ponad dach i życie stanie się prostsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.07.2023 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2023 Wyprowadz gościu kanalizę ponad dach i życie stanie się prostsze Chyba zapach leci ze zbiornika wody a nie z miski sedesowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts